📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jezeli ten syf wejdzie na glowna to znaczy ze uzytkownicy sadistica to debile
up@,
zgadzam się z Tobą z tym że to c🤬jostwo, ale dam piwo żeby Cię wk🤬ić
zgadzam się z Tobą z tym że to c🤬jostwo, ale dam piwo żeby Cię wk🤬ić
szer.Lucjan napisał/a:
jedna z lepszych przeróbek jakie widziałem
![]()
poj🤬y Ty
fylypekk napisał/a:
norma, dziękuje, ssijcie

fylypekk napisał/a:
Jeśli cię to pocieszy będę wrzucał coraz więcej wszelakiej c🤬jni, gdzieś miałem obamę na tyranozaurze z mieczem świetlnym.

@up no to może dam zdjęcie breivika - norda z naszej ukochanej gry

przeraza mnie to ze na sadisticu jest tyle materialow tej czerwonej holoty , ja nie wiem ale rzygam tym krajem i tymi ludzmi . nigdy nie szanowali polakow , wywozili cialo prezydenta na ciezarowce jak jakas swinie , kazdy material rosyjski pomijam a piwa nie daje .
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie