; ) Mozna sie Posmiac z Kozaczka ; ) .
Sytuacja na Ts'sie , niejaki " Holsik ,, zaczął Spine widac Kozak Małoletni z Niejakim "Travelem "
Kurwa co to za język !?
Chyba jestem za stary na takie slangi
Trochę stanę się wylewny, kiedyś na internecie grali ludzie, którzy pochodzili z normalnych rodzin z powodu takiego, że internet był drogi. Oczywiście mogę się tutaj wkurwiać na to, że Polska była za czarnuchami, kiedy u nas wchodziło sdi (pomijając dialup tpsy bo od 95 roku napierdalałem o 22 spamy, żeby się połączyć) to u germańców było 2mbity w domu adsl już za grosze. Jednak korzystali z tego ludzie z kulturą. Teraz jak widać, od zajebania plebsu zajebanego z wiosek po-pgrowskich jak w powyższym przykładzie. Prawdopodobnie pod poznaniem bo tam jakies pidolki mają.
Masz 100% racji
W gry przeznaczone - według PEGI- dla graczy powyżej osiemnastego roku życia, cisną jakieś tępe gnoje bez mutacji, które kampią, walą do swoich, lagują, bo w czasie gry mają pewnie pootwierane milion aplikacji sieciowych, a jak się im zwróci uwagę to rzucają kurwami na prawo i lewo i kozaczą jak ten zjeb z filmiku powyżej...
Starzy chcą mieć święty spokój i dlatego dają synusiowi-gimbuskowi kompa i internet, kupują gry.
Gimbus, który mieszka na jakimś popegeerowskim zadupiu dzięki pecetowi z dostępem do sieci ma możliwość liznąć trochę świata i podleczyć gimbusiarskie kompleksy cwaniakowaniem i wkurwianiem normalnych, dorosłych, ogarniętych i praworządnych obywateli.
Odsetek debili w necie wzrasta wykładniczo wraz ze spadkiem cen usług internetowych.
jakies kurwa noskillowe jebane gry, osobiście 4 m polski w cs i 12 w q3, kthxbai.
Trochę stanę się wylewny, kiedyś na internecie grali ludzie, którzy pochodzili z normalnych rodzin z powodu takiego, że internet był drogi. Oczywiście mogę się tutaj wkurwiać na to, że Polska była za czarnuchami, kiedy u nas wchodziło sdi (pomijając dialup tpsy bo od 95 roku napierdalałem o 22 spamy, żeby się połączyć) to u germańców było 2mbity w domu adsl już za grosze. Jednak korzystali z tego ludzie z kulturą. Teraz jak widać, od zajebania plebsu zajebanego z wiosek po-pgrowskich jak w powyższym przykładzie. Prawdopodobnie pod poznaniem bo tam jakies pidolki mają.
Przyznam Ci rację w prawie wszystkim, oprócz jednego, tego że to podpoznańska wioska, obstawiałbym że jakieś kresy wschodnie, może podkarpackie, lub górny śląsk Chociaż prawdą jest że PZ potrafią pokazać "klasę".
A mnie osobiście wkurwia "internetowy stajl" w którym młodzież nasza polska zastępuje "moŻna" - "mozna", "poŚmiaĆ" - "posmiac". Zaraz w szkole będą uczyć języka beż "ł", "ą" itp.. Gimbazy już się tego nie oduczy, ale może roczniki niżej (2009 i wyżej) zwrócą honor polszczyźnie.. To nie jest SQL czy C++.. Przywołuje do porządku!
Jednak pisząc ten post, sam nie popisałeś się znajomością ortografii. Przykład, napisane jest "Przywołuje", a powinno być "Przywołuję". Czyli, przyganiał kocioł garnkowi
Haha, namiary na tego faceta, który tak nie wie co to "pyndel"? Muszę mu osobiście pogratulować! Dawno nie miałem takiej polewki Nie ma to jak zjechać kozaka śmiechem i dobrym chumorem.
Nie ma to jak zjechać kozaka chumorystycznoł ortografioł
Przyznam Ci rację w prawie wszystkim, oprócz jednego, tego że to podpoznańska wioska, obstawiałbym że jakieś kresy wschodnie, może podkarpackie, lub górny śląsk Chociaż prawdą jest że PZ potrafią pokazać "klasę".
NIe nie nie, 90% że spod poznania, charakterystyczne zakończenie z "nie" bynajmniej białostosko/augustowskie, na bank poznań
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów