📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
a ja tylko czekam aż jakiś gimbus wredny hasło pozmienia. no nic, jak na razie należy ci się order uśmiechu
za konto wielkie lovki <3
Kurwa dzieciarnia na YT usłyszała zapewne od Rock'a lub Roja (albo obu) hasło PYRKON i zaczęło się jaranie pizd...
i hasła też się nie da zmienić Bo gdyby się dało, to już pewnie Sadole zrobiliby to dawno
wypierdalac z tego konta, bo nie mozna nic zrobic
E tam, na takich konwentach jest cala masa prawdziwych sadoli. Serio. Tam sa same zjeby, nikogo normalnego, za to piwo!
tu też fajne dzidy
beeg.com
beeg.com
Ku*wa jak dał konto do Brazzersów to nie musieliscie zmieniać hasła... Myślicie, że tylko wy chcecie walić Niemca w hełm w HD? Sczyt sk*rwys*ństwa ... :/. Teraz mój robak będzie musiał się męczyć patrząc na ujową jakość. Dzięki, a przecież konto mogło być wspólne. Wtedy każdy po kolei mógłby zostawić na nim rombek swojej fap hostorii poprzez dodanie jednego filmu do favorites...
No to jedziemy
Won z tym syfem, wolał bym zeżreć gówno niż oglądać to dłużej jak godzinę, bezrobocie pnie się w górę, głód narasta, cała Europa się z nas śmieje, ale lepiej zająć się pedalskimi potańcówkami.
Won z tym syfem, wolał bym zeżreć gówno niż oglądać to dłużej jak godzinę, bezrobocie pnie się w górę, głód narasta, cała Europa się z nas śmieje, ale lepiej zająć się pedalskimi potańcówkami.
Kosmici nie kosmicii, ale kosmitki by się chędożyło... Więc zamiast ślinić się i fapać na zjumanym koncie, to byście lepiej coś wyrwali, żeby Wam fapano, gimbusy jedne
Byłoby skrzynka browara, ale jakieś zjeby zmieniły hasło... Chuj Wam w dupę.
Byłoby skrzynka browara, ale jakieś zjeby zmieniły hasło... Chuj Wam w dupę.
ja tam widzę potencjał do poruchania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów