18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pyrkon - You can dance
klema • 2012-02-15, 12:34
Czasem człowiek lubi przeczytać fantastyczna książkę, ale nigdy nie utożsamiałem się z prawdziwymi "fanami". Widać nie takie to nerdowskie jak to malują. Bardzo pozytywny obraz.
Relacja z Pyrkonu 2011. Znalezione gdzieś z dupy.
4.28

No i nawet coś tam się porusza ciekawego. Oczywiście nie wszystkie
Zgłoś
hell.no 2012-02-17, 7:15
Mhmm, większość panien naprawdę apetyczna, brałbym w tych strojach na miejscu ^^
Zgłoś
Adiro 2012-02-17, 7:25 1
Gdzie są kurwa cycki?!
Zgłoś
daaaacc 2012-02-17, 7:46
Baletnica pro!
Zgłoś
Mervil 2012-02-17, 8:25
Nie kumam...
Zgłoś
NuclearBlast 2012-02-17, 8:30 2
Pozytywna impreza jak i wielle innych imprez w stylu Blizcon
Zgłoś
Krzysztov 2012-02-17, 9:21 3
Zgłoś
Konradgrzegorz 2012-02-17, 9:23 2
Wylęgarnia ludzi "Forever alone"...
Zgłoś
Yuukimaru28 2012-02-17, 9:40 2
@Koneadgrzegorz --> Wylęgarnia ludzi "Forever alone" powiedział Kondar do swej ręki <--
Zgłoś
R................o 2012-02-17, 9:49 17
Widzę po komentarzach, że co druga osoba komentująca ten filmik jest polskim Bradem Pittem, ma taką dziewczynę, że pozazdrościć i górę kasy. A jak przychodzi co do czego, to nie macie czasu na swoje pasje, rozwijanie zainteresowań, bo lepiej grać w jakiegoś lola i komentować filmy na sadisticu. Ulubionych kawałków (najpewniej bibera) słuchacie zamknięci w szafie (jeszcze nie wiem czy sami się zamykacie, czy starzy was zamykają - ciężko ocenić po kilku postach) i zalani łzami zawodzicie, że chcielibyście chociaż być w części tak ciekawymi ludźmi, jak ci na Pyrkonie (na którym nigdy nie byłem, ale mimo swojego wieku, ten filmik zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenia). No ale czego się spodziewać po obecnym pokoleniu młodych, którzy nawet sami najpewniej nie znajdą pracy, by zarobić na moją emeryturę.
Zgłoś
Krak 2012-02-17, 10:08
Książkę ...ocipiałeś chyba
Teraz na fali matura to bzdura
Zgłoś
Miranda 2012-02-17, 10:17
No oczywiście Poznań, światowe miasto z koncertami, wszelakimi "konami", zlotami, własnym lotniskiem i ładnymi, zadbanymi mężczyznami W tym chujowym lbn było coś na jesieni chyba, też z fantastyką związane, ale nie miałam wtedy Internetu, a ktoś mądry na plakacie jebnął tylko odnośnik do strony i cenę biletu i tyle się nachodziłam :/

And remember, respect is everything!
Zgłoś
Phallucifer 2012-02-17, 10:41 1
@Rorkunio.
Browar leci, na piatek jak znalazl. Nie ma sie co przejmowac opinia obiegowa ludzi, ktorzy lubia cos innego. Jedni lubia latwe dupy, szybkie fury i chca miec kupe forsy, czy w ogole chca miec, zapominajac przy tym, ze to bycie okresla nas jako ludzi, stan owi przejaw swiadomosci. Sa tez tacy, co lubia inne formy ropzrywki, takie, ktoer aktywuja nasze sklonnosci interpersonalne oraz wyobraznie, odnosza sie z dalszej przestrzeni do antycznej greckiej tradycji dramatu i komedii. Sumujac sa tacy, ktorzy lubia tymczasowsc plastiku oraz tacy, ktorzy wola trwalosc i potencjal kamieni szlachetnych.
Raz w zyciu bylem na takim zborze(Boronow milion lat temu, moze ktos byl?) posiadam garsc wspomnien i to milych, nie powiem, ze cieplych, bo ogniska nie palilismy(chociaz moze. To akurat nie wchodzi w sklad mojej przetartej uzywkami pamieci). Autorowi daje browara, bo lubie rpg.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
.................. 2012-02-17, 10:44
Miranda napisał/a:

No oczywiście Poznań, światowe miasto z koncertami, wszelakimi "konami", zlotami, własnym lotniskiem i ładnymi, zadbanymi mężczyznami

Filmik dotyczy właśnie miasta Poznań?
Zgłoś
_PTK_ 2012-02-17, 10:44
No no, ja tam wyżej dałem ściągawkę, więc mógłby ktoś łaskawie wziąć się za przerobienie tego i wrzucenie tu niżej?

Biblia 1.01 by PTK:
TA DA!!!
I tak powstał świat...
Zgłoś
Miranda 2012-02-17, 11:02 1
@Linek
Nazwa i dwa kozły na ulotce chyba dobitnie o tym świadczą. Zapytaj wujka googla, on prawdę ci powie

And remember, respect is everything!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów