18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pyrkon - You can dance
klema • 2012-02-15, 12:34
Czasem człowiek lubi przeczytać fantastyczna książkę, ale nigdy nie utożsamiałem się z prawdziwymi "fanami". Widać nie takie to nerdowskie jak to malują. Bardzo pozytywny obraz.
Relacja z Pyrkonu 2011. Znalezione gdzieś z dupy.
4.28

No i nawet coś tam się porusza ciekawego. Oczywiście nie wszystkie
Zgłoś
.................. 2012-02-17, 11:03
Łe, teraz skojarzyłem, iksik coś o tym wspominał.

Albo ja jemu.
Zgłoś
Mother Fcuker 2012-02-17, 11:12
piwo za prodigy i postacie z Gwiezdnych Wojen
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-02-17, 12:03 3
osiek92 napisał/a:

prawdę mówiąc, to nie widze nic pozytywnego w bandzie debili wierzących w smoki, wróżki i obietnice tuska...

Żal ci dupę ściska że oni dobrze się bawią a ty siedzisz na dupie kurwiorzu :3 ?
Zgłoś
Aftar2 2012-02-17, 12:08 2
i ja tam byłem, niestety z Drugiej Ery musieli nieźle się napracować przez te 3-4 dni, żeby znaleźć coś ciekawego, bo niestety u nas w Polsce głównie pasztety się w to bawią, ale kilka było takich na których oko można było zawiesić

ogólnie impreza udana i dobrze się bawiłem, było kilka ciekawych eventów, trochę problemów organizacyjnych, ale warto wpaść do Poznania, jak się chce coś innego i ciekawego w odpowiedniej skali zobaczyć. No i 2011, to był pierwszy rok w którym Pyrkon wskoczył na targi, a nie po podstawówkach się dział. Dużo miejsca, dużo prelekcji i sal turniejowych, a w nocy też można było się pobawić, czy to w klubie, czy w szkole obok na nocnym "graniu"
Zgłoś
KingOfEvil 2012-02-17, 12:09 2
2:25 tą po prawej ruchałbym.
A nie zapomniałem, najpierw bym musiał odejść od komputera.

Zgłoś
Escalade 2012-02-17, 12:54
Konradgrzegorz napisał/a:

Wylęgarnia ludzi "Forever alone"...

Jasne, pomijając fakt że swoją dziewczynę poznałem właśnie na konwencie

btw. w 2011 Pyrkon był w Poznaniu, w tym roku będzie we Wrocławiu

A co do samych ludzi to jak wszędzie - są nerdowie całkowici, którzy potrafią wymienić jakiego koloru był kubek z którego pił herbatę bohater serialu, ale zdecydowana większość to ludzie zakręceni wokół fantastyki
Zgłoś
sowiak92 2012-02-17, 13:08
Piwko za Prodigy
Zgłoś
Takewon 2012-02-17, 13:40
Ten koleś z matrixa w 2.30 to chyba bigos miesza
Zgłoś
Miranda 2012-02-17, 17:35
Mnie osobiście ujął chłopak w 1:47, w 2:42 świetny kostium i dziewczyny z tańcem brzucha w 3:18, ładnie, równo im to wyszło.

And remember, respect is everything!
Zgłoś
Kbojar 2012-02-17, 17:35
Jezeli ich to bawi niech sie bawia
Tacy ludzie dzieki bogu maja z zasady opinie innych o ich pasji w dupie wiec mozecie psioczycz do woli

Sentient Hyper-Optimized Data Access Network
Zgłoś
daf098 2012-02-17, 18:30
do ich umiejętności tańca powinno się wymyślić osobny gatunek muzyki

2:37 gość z Percival Schuttenbach
Zgłoś
Wszemir 2012-02-17, 19:31
5:41-5:45 chyba się zakochałem...

-Mamusiu mogę ciasteczko?
-Umyj rączki
-Ale ja nie mam rączek
-Nie ma rączek nie ma ciasteczka
-... I like trains
Zgłoś
Tuiq 2012-02-17, 20:31
2:15 - miodne ruchy.
Zgłoś
artystapl 2012-02-18, 14:13
Tylu dziewic w jednym miejscu jeszcze nie widziałem:)
Zgłoś
mrrr... rrrr... rrrr... 2012-02-23, 10:09
Gdyby nie fakt że znów nie będę miał czasu w dni kiedy jest Pyrkon to bym był. A tak to pojade pewnie na afterparty po końcu świata

BTW Czy ja tam widze Lashla koło 2 minuty?

XaneX.XiksiksX.I am perwert.Pan Kocur.(A)Abstynent.Mrrr... rrrr... rrrr...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów