18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pyszna kawa z dodatkami
J................k • 2020-01-19, 11:37
U nas w ameryce nawet syf mamy najwiekszy i najlepszy

05.01.2020. Pittsburgh, Pensylwania, USA
Autor nagrania:
„Pracowałem tu przez 6 miesięcy i przez cały czas ekspresy były zasyfione i zkaraluchami. Składałem skargi do menedżerów i korporacji i nic nie zostało zrobione. W końcu zdałem sobie sprawę, że karaluchy zaatakowały nawet dzbanki do kawy i miały dość nakręciłem mój film i opublikowałem go. Wiele razy kontaktowałem się z korporacjami, które tylko zagroziły, że mnie wykończą. ”
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-01-19, 11:39 4
U nas gdzie serwują latte z sojowym mlekiem dla brodaczy w rurkach nie ma szkodników?
Zgłoś
garota 2020-01-19, 11:47 12
@up

czasem zatrudniają czarnych ale w Polsce to jeszcze rzadkość.

Btw. jak pracujesz gdzieś i widzisz że jest syf, możesz spróbować samemu to ogarnąć. Ludzie w większości robią minimum tego co muszą, więc nie ma co na nich liczyć. A jak uważasz że jesteś od nich lepszy...to sam działaj.
Zgłoś
McQurwa 2020-01-19, 11:49
garota napisał/a:

@up
czasem zatrudniają czarnych ale w Polsce to jeszcze rzadkość.
Btw. jak pracujesz gdzieś i widzisz że jest syf, możesz spróbować samemu to ogarnąć. Ludzie w większości robią minimum tego co muszą, więc nie ma co na nich liczyć. A jak uważasz że jesteś od nich lepszy...to sam działaj.

Superman

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
k................1 2020-01-19, 11:56 14
usa kojarzy mi się tylko z jednym smrodem brudem i ubóstwem syf który tam widziałem jest do nie odzobaczenia
Zgłoś
kubol 2020-01-19, 11:59 1
Czepia sie karaluchow, a one przeciez maja w sobie tyle zdrowego i pozywnego bialka
Zgłoś
McQurwa 2020-01-19, 12:00 5
krisman1981 napisał/a:

usa kojarzy mi się tylko z jednym smrodem brudem i ubóstwem syf który tam widziałem jest do nie odzobaczenia

Big country, big syf!

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
wilkoala 2020-01-19, 12:05
One tylko z wierzchu biegają.
Zgłoś
freaky 2020-01-19, 12:28
O chuj to moja noga już bym tam nie postała. Kiedyś wyrzucałem kubki do kosza, bo w herbacie znalazłem owocówkę.
Zgłoś
zwierzak30 2020-01-19, 14:38 4
Autor nagrania:
Cytat:

Pracowałem tu przez 6 miesięcy i przez cały czas ekspresy były zasyfione i zkaraluchami.

Składałem skargi do menedżerów i korporacji i nic nie zostało zrobione. W końcu zdałem sobie sprawę, że karaluchy zaatakowały nawet dzbanki do kawy i miały dość nakręciłem mój film i opublikowałem go. Wiele razy kontaktowałem się z korporacjami, które tylko zagroziły, że mnie wykończą. ”

Przez 6 miesięcy??
To czemu tego nie umył?
Przecież tam pracował.
??????
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-01-19, 15:06
oj to niech się przejdzie do kebabów na kuchnie w Polsce

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2020-01-19, 15:43 10
zwierzak30 napisał/a:

Autor nagrania:

Składałem skargi do menedżerów i korporacji i nic nie zostało zrobione. W końcu zdałem sobie sprawę, że karaluchy zaatakowały nawet dzbanki do kawy i miały dość nakręciłem mój film i opublikowałem go. Wiele razy kontaktowałem się z korporacjami, które tylko zagroziły, że mnie wykończą. ”
Przez 6 miesięcy??
To czemu tego nie umył?
Przecież tam pracował.
??????

Zakładam, że też myjesz podłogi w swoim korpo, mimo to, że Twój kontrakt tego nie przewiduje? Wycierasz biurka swoim korpo kolegom? Albo jak kibel się zatka, to idziesz go przetkac, bo tam pracujesz i z niego korzystasz?
Zgłoś
silwerbalk 2020-01-19, 15:49 2
zwierzak30 napisał/a:

Autor nagrania:

Przez 6 miesięcy??
To czemu tego nie umył?
Przecież tam pracował.
??????

Ty to umyjesz ale kurwy z korporacji się nie nauczą i dalej będzie syf.... I jak sytułacja się powtórzy to kiero ci powie hej wejś to umyj jak kiedyś... Przeciesz ty nie jesteś od mycia tych pierdolonych dzbanków po godzinach za frajer do chuja może magazyn też ma wyczyścić i lodówke oraz karaluchy wytępić a uwierz mi dość trudno to chujstwo wytępić ....kurwa to ameryka nie polska mentalność tu nie zadziała..... I do chuja sanepidu w ameryce nie ma czy ki chuj?
Zgłoś
polakwrocek 2020-01-19, 16:18
Te a ludzie myślą że jak jedzą na mieście to mają takie jedzonko jak od mamusi ? XD
Niech się cieszy jak ten co kawę wsypywał wymył ręce po sraniu XD
Zgłoś
kulawiec 2020-01-19, 17:06
silwerbalk napisał/a:

Przeciesz ty nie jesteś od mycia tych pierdolonych dzbanków po godzinach za frajer

Oczywiście i dlatego zamykasz, dajesz kartkę odrobaczanie i sobie czyścisz. A jak się pracodawcy nie podoba, to zawsze może cię zwolnić, a ty go zaskarżyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów