Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież Trumpa już dawno kupili - żeby to zrozumieć trzeba wyjść z postkomunistycznego myślenia. USA zawsze miało długoterminowe plany na rozwój swojego kraju (np. Boskie Przeznaczenie czy Nowe Boskie Przeznaczenie). Prezydent pierdoli w kampanii wyborczej to co wyborcy chcą usłyszeć, aby zostać wybranym - dopiero jak zostanie wybrany otwierają przed nim plany i tajne dokumenty TOP TOP Secret i postawa się zmienia, Trump jest na to idealnym przykładem. I to nie jest wiedza jakaś spiskowa - to normalna historia i praktyka, USA wcale się z tym nie kryje.
Trump przyjechał i powiedział to co Polacy chcieli usłyszeć, bo robi to w interesie SWOJEGO kraju i Polskę w dupie. Traktuje nas jak pionka albo narzędzie. I kurwa bardzo dobrze tak powinien postępować kraj suwerenny. Pierwsza podstawowa zasada polityki - w polityce nie ma przyjaciół, a sojusz jest mniej warty niż stan wojny. Dlatego mnie śmieszy jak widzę na YT, filmiki np. Roli w stylu "Polska nowym liderem". Kurwa mać, wystarczy mieć jako takie pojęcie historii i polityce USA, żeby się zaśmiać w głos.
To, że USA nas rucha w dupę bez wazeliny od ponad wieku pisałem nie raz - tym bardziej, że gdyby nie polscy osadnicy w Wirginii gówno by z tego było - odsyłam od historii, książek i filmów, to wiedza ogólnodostępna (jakoś w Polsce o dziwo kurwa się o tym nie mówi). A my jako naród, jak ta dziwka dajemy się ruchać i chcemy więcej, zero dumy, zero oporu, zero wdzięczności czy czego kurwa kolwiek.
On przyjechał tutaj w określonym CELU i powiedział to, co powiedział w określonym CELU. Ja (tak mi się wydaje) rozumiem co chce osiągnąć z perspektywy USA, między innymi rozbijając V4 i pomysł Międzymorza - ale to temat na inny wywód.
W Polsce problem jest taki, że duża część ludzi nie wie co znaczy polityka. Że politycy często mówią to, co im doradcy powiedzą, żeby osiągnąć określony cel.
U nas autor przemówienia Trumpa osiągnął cel, bo wiedział, że w Polsce można zagrać emocjonalnie. Wystarczy opowiedzieć o naszych bohaterach, którzy dzielnie ginęli. A musieli ginąć, bo nas sojusznicy (w tym USA) dymali od zawsze, a my wierzyliśmy w ich zapewnienia (zupełnie jak obecnie).
Wystarczy powiedzieć w Polsce, jaką mamy super władzę i powstaliśmy z kolan i Polska sama się stoczy na dno po następnych wyborach, bo nasz wspaniały rozwój jest napędzany kredytem od Chińczyków (cud gospodarczy w rok, w co niektórzy wierzą).
Jaki trzeba być idiota żeby bronić putina bo on jest cay taki dobry car a krytykowac trumpa bo to zły kapitalista.... jeszcze tylko jabłonowskiego brakuje
Uwielbiam takie teksty. Od razu majacy sugerować, że wyznajesz jedyną właściwą myśl, a każdy kto ma inną jest debilem.. jednocześnie samemu nie rozumiejąc często tego, co ktoś mówi o jednym czy drugim.
Na tle tego co się dzieje w UE, to putek jest święty...
Najgorsze w staruchach jeste to, że przeżyli a raczej przeginili w tej swojej skurwiałej świadomości 6X lat i więcej a zachowująsię jak dzieci.
Dla niektorych to już ostatnie kroki do grobu a zachowują się jak kurwa szczeniaki (notabene szczeniaki, które sami krytykują).
To pokazuje jedno, że ci ludzie oblali egzamin z życia. Kodowcy pierdolnieci, zero pomyślenia o własnych dzieciach i wnukach.
Przykre. Tyle lat życia i widzą kaczyńskiego albo tuska.
Najabardziej mnie denerwują te staruchy. Kurwy na potęge. Popierają nowoczesna, tuska, przeciwko trumpowi, za aborcją, no kurwa zero własnych przemyśleń.
...
To pokazuje jedno, że ci ludzie oblali egzamin z życia. Kodowcy pierdolnieci, zero pomyślenia o własnych dzieciach i wnukach.
Przykre. Tyle lat życia i widzą kaczyńskiego albo tuska.
Natomiast "prawicowcy" są pełni własnych przemyśleń, elita narodu. Piszesz na końcu, że obywatele widzą tylko Kaczyńskiego i Tuska, a wcześniej wrzucasz Nowoczesnej i KODowi. Czyli kogo mają jeszcze widzieć, jak większość zła? Muszę koniecznie "myśleć" zgodnie z kluczem partii i wielbić korwina króla?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów