📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Elegancko, maszyna się zatrzymała, więc wszystko sprawne, nie usuwali bezpieczników.
Bez jakichkolwiek osłon na ruchome elementy maszyny nawet najlepsze ciuchy robocze nie pomogą
bosch86 napisał/a:
Bez jakichkolwiek osłon na ruchome elementy maszyny nawet najlepsze ciuchy robocze nie pomogą
Patrząc realnie to działa to raczej w przeciwną stronę. Czym gorsze ubrania tym większa szansa że je po prostu urwie a nas nie wkręci. A najlepiej to stosować obudowy albo ograniczać ubrania a tym bardziej jak tutaj luźne. Ale czego wymagać jeśli to sadolowy filmik instruktażowy.
Widać że dziewczyna się ostro wkręciła w robotę.
dała się wkręcić jak amator
Czy ja tam widziałem mięso ze skóry obdarte?
modified1 napisał/a:
Patrząc realnie to działa to raczej w przeciwną stronę. Czym gorsze ubrania tym większa szansa że je po prostu urwie a nas nie wkręci. A najlepiej to stosować obudowy albo ograniczać ubrania a tym bardziej jak tutaj luźne. Ale czego wymagać jeśli to sadolowy filmik instruktażowy.
Potwierdzam, byłem świadkiem wkręcenia w wałek odbioru mocy przy ciągniku. Skończyło się na otarciach, bo chłop miał ubrany jakiś stary dziadowski sweter.
tam wypisujecie o środkach ochrony BHP, przepisach a oni nawet nie widzą tam co to jest bhp,
Łażenie w pobliżu przekładni , łańcuchów czy kół zębatych przy maszynach jest kurwa zabronione . jakim tumanem trzeba być żeby to ignorować ? te kurwa rozwielitki robią to na własne życzenie .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów