📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ej a o co chodzi z tymi kagańcami na twarzy?
DarioLee napisał/a:
Jak mnie to wkurwia takie pierdolenie ,a czego a co się stało , a mogło być lepiej..
Niech se sam skoczy kurwa jeden mądrala z drugim .Obsrał by się dwa razy zanim by dojechał do progu , a co dopiero wyskoczyć .
Jebane kurwa dziennikarzyki.
Trochę pierdolisz kolego. Oni nie muszą skakać jak Kubacki, oni muszą mieć na tyle oleju we łbie, żeby ogarnąc, że jak zapierdalasz 100km/h to jest kurwa szansa, że nie trafisz w próg. Generalnie potraktowałeś ich lajtowo:)
@Edmund kamper: Twoja glupota aż się przelewa Ciebie też by zaorał
waka91ajmw napisał/a:
@Edmund kamper: Twoja glupota aż się przelewa Ciebie też by zaorał
Skoro mnie by zaorał to co by zrobił z Tobą skoro nie potrafisz poprawnie przepisać nicku składającego się z 12 liter?
Jak się rowerem leci paręnaście metrów to się idzie zesrać a te pojeby skaczą stokilkadziesiąt i więcej metrów pod posranym kątem w doł. Mega szacun.
to już się zaczyna w szkole podstawowej. kojarzycie ten moment na w-f gdy większość klasy ćwiczy a pozostała nie przygotowana bo stroju nie ma, bo rączka go boli i potem siedzą na ławce i cisną z reszty beke. to właśnie będą dziennikarze największe sieroty w klasie które myślą na tamten czas że są fajne.
Poza tym uważam że dziennikarstwo u nas w Polsce jest na takim niskim poziomie że chyba się niżej nie da. Ostatnio w RMF FM dziennikarz MUZYCZNY wstawił artykuł o jednym z wykonawców utworu a zdjęcie innej osoby. Ja mogę się nie znać, ale to jego praca.
Poza tym uważam że dziennikarstwo u nas w Polsce jest na takim niskim poziomie że chyba się niżej nie da. Ostatnio w RMF FM dziennikarz MUZYCZNY wstawił artykuł o jednym z wykonawców utworu a zdjęcie innej osoby. Ja mogę się nie znać, ale to jego praca.
@ Edmund debil: noooo brawo, ciesz się i klaskaj uszami dalej nic nie rozumiesz zimowy bałwanie
waka91ajmw napisał/a:
@ Edmund debil: noooo brawo, ciesz się i klaskaj uszami dalej nic nie rozumiesz zimowy bałwanie
No i znowu Ci się analfabeto nie udało.
@Edmundxd: poprawiłeś mi humor dzięki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów