📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Narty były zle, zjazd był zły, próg tez był zły, polskie dziennikarstwo też jest złe
Jak by wyjebał w łeb dziennikarzowi tą nartą, no to byłby HIT lutego.
A tak to do sucharów się nadaje.
I will wear you like a condom.
A tak to do sucharów się nadaje.
Ogarnij się typie.
0_rafiks_0 napisał/a:
Karmienie z procy, dymanie przez ojca i jego kolegów powoduje, ze w poszukiwania własnej wartości wrzuca Edek_smrodek totalnie odjebane od profilu tematycznego, bezdenne gowno.
Ogarnij się typie.
Jesteś kolegą Edka, czy jego ojca, ze tak dobrze wiesz?
Jak mnie to wkurwia takie pierdolenie ,a czego a co się stało , a mogło być lepiej..
Niech se sam skoczy kurwa jeden mądrala z drugim .Obsrał by się dwa razy zanim by dojechał do progu , a co dopiero wyskoczyć .
Jebane kurwa dziennikarzyki.
Niech se sam skoczy kurwa jeden mądrala z drugim .Obsrał by się dwa razy zanim by dojechał do progu , a co dopiero wyskoczyć .
Jebane kurwa dziennikarzyki.
htp napisał/a:
Jesteś kolegą Edka, czy jego ojca, ze tak dobrze wiesz?
Twoja stara cos tam chlapala, kiedy widzialem ja na kamerkach z czarnym chujem w dupie
Jaka kurwizja taki kurwiszon.
Reporter znaczy się...
Reporter znaczy się...
Trzeba było dodać " rozumie pan czy to za trudne dla pana dziennikarza? "
@ aaaaaaaaaaaaaa Weź się puknij w czo.... a nie, pardon... nie masz, wklęsłość sięga podstawy nosa.
Jakich my mamy tych skoczków elokwentnych...
Caramon napisał/a:
@ aaaaaaaaaaaaaa Weź się puknij w czo.... a nie, pardon... nie masz, wklęsłość sięga podstawy nosa.
Ooooo fanatyk pisior pełną gębą się znalazł...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów