📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdolę jaka kurwa ciota zamiast mu przyjebać od razu kurwa z bani i chuja uziemić to zaczął spierdalać
w indiach by tak sobie nie postał jak słup na przejsciu
W Kacapowie obowiązują tylko prawa natury. Racje ma ten, kto ma więcej zębów albo siły.
pewnie rolnik albo eko-terrorysta
Czuję niedosyt, impreza dopiero się rozkręcała …
Toperson1 napisał/a:
Film ma z 10 lat. Widzę, komuś Neostradę podłączyli
Ale skoro nie ma go na sadolu to może warto naprawić to niedopatrzenie.
A jeśli jest to chujem otagowane xd
problem tam chyba jest taki, że często taksówkarze to imigranci z różnych republik, albo byłych republik, a oni nienawidzą Rosjan, a Rosjanie ich... często się zastanawiam, jak ten porąbany kraj się jeszcze trzyma kupy, jak to kiedyś dupnie, to będzie rzeź...
Nome napisał/a:
problem tam chyba jest taki, że często taksówkarze to imigranci z różnych republik, albo byłych republik, a oni nienawidzą Rosjan, a Rosjanie ich... często się zastanawiam, jak ten porąbany kraj się jeszcze trzyma kupy, jak to kiedyś dupnie, to będzie rzeź...
Przecież to podobno Europa i "słowianie" LOL
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów