📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tak mi się przypomniało - true story.
Kiedyś jadąc z dziewczyną samochodem zgubiliśmy w Piotrkowie Trybunalskim. Pytamy pierwszego lepszego gościa, akurat trafił się jakiś staruszek.
Ja: Przepraszam, którędy dojedziemy na dworzec?
Staruszek: A skąd?
ba dum tss
Kiedyś jadąc z dziewczyną samochodem zgubiliśmy w Piotrkowie Trybunalskim. Pytamy pierwszego lepszego gościa, akurat trafił się jakiś staruszek.
Ja: Przepraszam, którędy dojedziemy na dworzec?
Staruszek: A skąd?
ba dum tss
Zaraz będą teksty, a kurwa chujowe nieśmieszne chamskie... a gdyby nie to, że to niemiec to byście się cieszyli jak pies na widok kiełbasy
@up nie wiem czy bym się cieszył z faktu iż ludzi którzy chcą komuś pomóc robi się w chuja. Ha ha ha jakie to zabawne ktoś chce mi pomóc to go dymem potraktuje dla zabawy.
Eee to nie dym, tylko gaśnica?
biednemu to zawsze gaśnica w ryj i chuj w dupę
Zlapałbym za szyję skurwiela, ściskał ściskał i patrzył jak z tych przerażonych oczek ucieka życie ...
założę się o 100 że to turasy jebane brudasy.
maja paskudne baby to sobie wymyslaja zabawy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów