Piwa nie zawsze są wyznacznikiem jakości, zwłaszcza w przypadku całej armii userów, którzy się śmieją nawet z papieru toaletowego.
Serio? To dziwne, bo spotkałem się już kilka razy z takim przypadkiem, że czyjś temat lądował w sucharach, a za pół roku ktoś wstawił dubla tego tematu i był on na głównej i miał się dobrze (miał co najmniej 100 piw na pierwszej stronie portalu). Oczywiście zgłosiłem duplikat i wtedy temat trafił do "było".
Nie pisz, że piwa nie są wyznacznikiem jakości ja to dobrze wiem jak i reszta dobrze to wie. Gdyby były wyznacznikiem jakości to suchary które wstawiał kiedyś Bongman nie wychodziły by tak szybko na główną. Dlatego wyznacznikiem jakości jest moderacja i to ona ustala jakość. Pamiętam jak "jakość" była ustawiona była na 10 piw, zdecydowanie ułatwiało to życie naszemu sucharzyście
Pamiętam jak "jakość" była ustawiona była na 10 piw, zdecydowanie ułatwiało to życie naszemu sucharzyście
Pamięć płata Ci figle. Nigdy tak nie było.
Moze jeden/dwa na dziesięć tematow pasuje do forum a reszta to internetowe dno. Piwa juz dawno przestały byc wyznacznikiem jakosci dobry sadolowy temat ma 80 piw a plastik machajacy cyckiem i dupskiem 2k.
JAK POBIERAĆ FILMIKI Z NASZEJ STRONYKiedys to nie bylo czegos takiego jak poczekalnia i limitu piw. Wszystko lecialo na forum i tam byla dopiero selekcja. Temat majacy 60-80 piw to byl hicior a nie to co teraz ze byle gowno ma kilkaset piw a mentalnie nawet na srejka sie nie nadaje.
Moze jeden/dwa na dziesięć tematow pasuje do forum a reszta to internetowe dno. Piwa juz dawno przestały byc wyznacznikiem jakosci dobry sadolowy temat ma 80 piw a plastik machajacy cyckiem i dupskiem 2k.
Jest szansa na nowe kryteria, skoro piwa się już nie liczą? Może chociaż wstawienie cyklu miesiączkowego moderatora, aby było wiadomo jaką tematyke kiedy wrzucać, jeśli nic innego nie jest dostępne
Dodałem taki o to post sadistic.pl/hit-na-walentynki-vt401367.htm4433910 , piosenka świeża nawiązująca do dnia który dzisiaj mamy , treść owej piosenki trafi na pewno do gustu"użytkowników" tego przesiąkniętego perwersją i wszelkiego rodzaju zboczeniami poratalu. Tak więc pytam K***a dlaczego ?
ps. Miło by było gdyby któryś z moderatorów na chwilę oderwał się od codziennego rytuału "walenia niemca w hełm" szczególnie ujmując w tym dzisiejszy dzień i łaskawie odpisał mi na tą wiadomość
Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.Dodałem taki o to post sadistic.pl/hi...367.htm4433910
Masz racje nie nadaję się do sucharów. Tu jest miejsce na takie kupy : sadistic.pl/najwieksze-hip-hopowe-pasztety-zbiorczy-vt5430.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów