18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Pytanie...
matiqq • 2012-11-15, 17:56
Drodzy Sadole, nurtuje mnie pytanie o końcu świata...

co o tym w ogóle myślicie i co robicie z związku z tym?
A przede wszystkim, co będziecie robić 21.12.2012, i co po tym jak na serio coś pierdolnie i wyginie większość cywilizacji a TY czyli czytający to sadol przeżyjesz?

Proszę o coś niespotykanego i chyba nieistniejącego na tej stronie czyli o normalność i ogólnie cywilizowane wypowiedzi.
Zgłoś
metalhead1 2012-11-15, 17:58
Panie... Daj Pan spokój. Jak dla mnie żydowsko-mormońskie pitolenie.
Zgłoś
Stew 2012-11-15, 17:59
Co z tym robię?

Nic. Mam wyjebane na to
Zgłoś
R................r 2012-11-15, 17:59
jak zadasz cywilizowane pytanie, to będą cywilizowane odpowiedzi
Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-15, 18:00
Chciałbym stworzyć nowe mikropaństwo, silne, zwarte, z zachowaniem tradycji, dzięki czemu będę mógł na nowo kolonizować świat, wystrzegając się błędów popełnionych przez ludzkość w przeszłości.

Żartowałem. Będę się masturbował. :
Zgłoś
~Faper Noster 2012-11-15, 18:01 3
ja będę walił konia, jak zwykle z resztą
Zgłoś
S................n 2012-11-15, 18:09 1
Hmmm dziwi mnie racjonalny tryb myślenia ateistów na sadolu. Najpierw spora część uważa że człowiek powinien myśleć racjonalnie i nie wierzyć w brednie a z drugiej strony trafiają tu takie tematy. No chyba że autor tematu jest osobą wierzącą to przypomnę mu "Nie znasz dnia ani godziny..." ( więc spokojna głowa ). Jeśli autor tematu jest ateistą, to dziwi mnie to, że ateista nie wierzy w Boga choć nie ma nigdzie dowodów na nieistnienie jak i na istnienie, a potrafi uwierzyć w plotę jaką jest koniec świata mimo że NASA wyklucza jego nastąpienie.
Zgłoś
TajnyPaktCukierkowy 2012-11-15, 18:18
Ogłoszę się królem i będziecie mi lizać kolana.
Zgłoś
KanapkaZMP 2012-11-15, 19:25
Pedalinek napisał/a:

Kurwa, ile jeszcze tematów o tym założycie gimby?

Troche szacunku kurwa, dla weterana drugiej wojny swiatowej
Zgłoś
matiqq 2012-11-15, 21:06
no...kurwa dziękuje za szacunek

jestem wierzącym Katolem

a tematów będzie tyle, ile potrzeba.

Pedalinek@
jak dzisiaj znalazłem zbiorczy na swoje fotki, to stwierdzam, że niektórzy moderatorzy to kurwa mać!
Zgłoś
R................x 2012-11-15, 22:54
matiqq napisał/a:

jestem wierzącym Katolem

Chwalisz się czy żalisz?
Zgłoś
~tip.top 2012-11-18, 18:36
Koniec świata to święto ruchome więc nie ma się co napinać

matiqq napisał/a:

jak dzisiaj znalazłem zbiorczy na swoje fotki, to stwierdzam, że niektórzy moderatorzy to kurwa mać!

że co?
Zgłoś
matiqq 2012-11-18, 22:28
~tip.top@

że japierdole, brak komentarza do was...

a jeśli już o was, to .:. jest jakimś popierdoleńcem. Boję się go...
Zgłoś
~tip.top 2012-11-19, 9:09
Nie wiem czy zauważyłeś, ale .:. już nie ma tutaj konta
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem