Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Sielik 2013-11-12, 22:04
"Każdemu"
Zgłoś
K................� 2013-11-12, 22:33
Korwinowi, Tuskowi i Kwaśniewskiemu
Zgłoś
rurkowiec 2013-11-12, 22:44
mój kurczak w lodówce się nawet uśmiechnął
Zgłoś
Taapoco 2013-11-12, 23:03 2
Ja bym nie dał rady plunąć bo po tym "dowcipie" zabrakło mi śliny.
Zgłoś
zonk 2013-11-13, 0:12
Plunąłbyś ? Chyba splunąłbyś. Tak lepiej pasuje.
Zgłoś
EwelinyStara 2013-11-13, 11:45 4
Spacja przed znakiem zapytania.. Serio kurwa? Serio?
Zgłoś
Roger89 2013-11-13, 11:50 1
Święta prawda BongMan, święta prawda

ŁAp piwo
Zgłoś
zonk 2013-11-13, 11:51
@Up, jesteś grammar nazi czy debil?
Zgłoś
EwelinyStara 2013-11-13, 12:11 6
@up.. Ani jedno, ani drugie ale po pierwsze obraziłeś kolegę Rogera.. Poza tym napisałem Ci to dlatego, że się pajacu czepiasz innych, nie potrafiąc samemu poprawnie się wysławiać..

Zresztą BongMan zdrowo Ci ostatnio pocisnął To tyle. Aha! Ciągnij.
Zgłoś
p................i 2013-11-13, 12:36
@up Skoro się już tak czepiamy, to nie ma czegoś takiego jak ".." po słowie... Po co się tak piłować.
Zgłoś
justin_bimber 2013-11-13, 12:41 15
BongMan opowiedz jak to było w pracować w biurze poselskim, zaraz po tym jak wróciłeś z połowów krabów na karaibach

Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-11-13, 13:50 3
BongMan to hybryda Strasburgera i Cejrowskiego
Zgłoś
q................5 2013-11-13, 14:10
Bo ja wiem? Bo co, wrzucił żart który jest zawsze trafny? Bo nagle tym żartem zamyka mordy wszystkim pajacom wyzywającym od różnych? Bo prawda boli? Bo nikt nie jest lepszy dlatego, że zaślepiony wierzy w jakiegoś pajaca. Pajaca, który ma tego wierzącego ćwoka w dupie a potrzebne mu są tłumy. By panoszyć te swoje prawdy objawione? Nie rozumiesz to się nie odzywaj i tyle.
Zgłoś
b1z 2013-11-13, 14:16 4
Ja osobiście, na pewno nie każdemu Nie każdy jest winien sytuacji w naszym kraju... Wstyd mi za Polskę na arenie międzynarodowej właśnie za politykę, ale jakby mi dali 10 koła na miecha i immunitet, to jasne, że srałbym na to, co tam wybieram, czy nie... Dlatego z jednej strony się im wcale nie dziwię. Bo to obywatele pozwalają na to, co się dzieję.

Pozdrawiam ludzi, którzy skumają o co chodzi, a tej małointeligentnej części, która spróbuje mi dojebać twardy czarny ch... w odbytnicę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem