Absolwent inżynierii: - Jak to działa?
Absolwent księgowości: - Za ile to działa?
Absolwent kierunków humanistycznych: - Może frytki do tego?
@wolo1994
Bo ściślaki patrzą z perspektywy rozmnażania. Para homo nie wyda potomka więc jest zbędna z punktu widzenia pronatalistów czyli trzeba ją zniszczyć czynnie lub biernie (hehe jakby to cokolwiek zmieniało).
Poza tym jeżeli sam przyznajesz że czarne owce są również wśród ściśkaków to bądź łaskaw jeździć po obu grupach jednakowo
Ot ciekawe. Idąc tym tokiem rozumowania to symbol pedalstwa, sprzęt Apple, też sami humaniści stworzyli?
Co to wgl znaczy "humanista" ? Humanista to osoba o WSZECHSTRONNYCH zainteresowaniach. Humanistą to był Einstein - niezwykle utalentowany ścisłowiec, który również wiele pisał o swoich czasach i miał trafne spostrzeżenia odnośnie natury ludzkiej. Bliżej do humanisty mi, bo studiuję nauki przyrodnicze a jakoś nie straciłem pociągu do literatury, filmu itd. , niż komuś, kto pochodził na wykłady z pedagogiki i uważa się za wielkiego "humanistę".
@wolo1994
To że jest sporo osób idących na kierunki humanistyczne z lenistwa (jak ci na ścisłych dla szpanu) nie oznacza że każdy humanista taki jest. I stworzyli nieco więcej niż ozdobniki ale co ja ci będę tłumaczył. Tacy jak ty bronicie swojej iluzji rękami i nogami.