Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Pytanie
Imie_jego_44 • 2015-04-02, 14:45
Absolwent nauk ścisłych: - Dlaczego to działa?
Absolwent inżynierii: - Jak to działa?
Absolwent księgowości: - Za ile to działa?
Absolwent kierunków humanistycznych: - Może frytki do tego?

Polecam poczytać
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
Zgłoś
~Velture 2015-04-02, 14:47 14
Absolwent sadistica: - czemu ta baba nie ma kutasa?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
gramwto2014 2015-04-02, 14:48 32
absolwent prawa / medycyny: zapłać pod stołem to zadziała!

Sadola to ja mam próbując normalnie żyć lub pracować w moim mieście.
Zgłoś
BongMan 2015-04-02, 15:35 5
Jak to było na jakiejś uczelni:

Teoria jest wtedy, kiedy coś nie działa, ale wiesz dlaczego.
Praktyka - kiedy coś działa, ale nie wiesz dlaczego.
U nas łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Lyck 2015-04-02, 15:54
999 na 1000 użytkowników sadistica poszło w kierunki humanistyczne więc proszę..
Zgłoś
G................C 2015-04-02, 15:55 5
Absolwent zawodówki: - Co to kurwa do chuja jest?
Absolwent KUL: - Spłoniecie za to!
Zgłoś
bleblebator1 2015-04-02, 16:39 1
BongMan napisał/a:

Jak to było na jakiejś uczelni:

Teoria jest wtedy, kiedy coś nie działa, ale wiesz dlaczego.
Praktyka - kiedy coś działa, ale nie wiesz dlaczego.
U nas łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

To motto wisi u nas w biurze.
A co do humanistów się nie wypowiadam, bo jeszcze naplują mi do frytek

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
freaky 2015-04-02, 17:00 2
Lyck napisał/a:

999 na 1000 użytkowników sadistica poszło w kierunki humanistyczne więc proszę..

Raczej pójdzie, jeśli najpierw skończą gimnazjum i szkołę średnią.
Zgłoś
lotna 2015-04-02, 17:14 2
Przeczytałam komentarze, bo liczyłam na gównoburzę ludzi po kierunkach humanistycznych... Zawiodłam się
Zgłoś
McDevil 2015-04-02, 17:26 7
lotna napisał/a:

Przeczytałam komentarze, bo liczyłam na gównoburzę ludzi po kierunkach humanistycznych... Zawiodłam się

Bo to jest już tak nudne i oklepane, że mało kto na to zwróci uwagę podczas scrolowania.
Zgłoś
staffior 2015-04-02, 17:36 16
Imie_jego_44 napisał/a:

Absolwent nauk ścisłych: - Dlaczego to działa?
Absolwent inżynierii: - Jak to działa?
Absolwent księgowości: - Za ile to działa?
Absolwent kierunków humanistycznych: - Może frytki do tego?

z tekstu wnioskuję, że trzej pierwsi mądrale pytali się o działanie hamburgera?
Zgłoś
Goriss 2015-04-02, 17:57 7
Ogólnie to mam coraz większe wrażenie że te wszystkie głąby mają po prostu ból dupy.
Czemu to nie działa w drugą stronę? Czemu to humaniści nie robią takich tekstów?
Bo kretynów po naukach ścisłych jest, o wiele więcej.O wiele więcej głąbów którzy potrzebują się dowartościować
Ogólnie to chuja kładę na wszystkich, ale tak jak demokracja jest rządem większości(większości debili) tak zawsze mniejszości będą wyśmiewane przez debili, których jest więcej i którzy kosztem innych potrzebują leczyć swoje kompleksy

Doberek
Zgłoś
k................z 2015-04-02, 18:00 4
jestem humanistą po szkołach plastycznych
frytki to nakładają mi właśnie takie pajace z bólem dupy jak ty

a ja sobie siedzę w domku i pracuje również w domku, wstaje sobie kiedy chce zabawiam się kiedy chce bo stać mnie na wiele i sam sobie jestem szefem
ból dupy mają ścisłowcy bo się okazało że jakimś cudem oni też nie mogą znaleźć pracy, jak to możliwe? inżyniery - sól tej ziemi, oni bez pracy?
Zgłoś
wolo1994 2015-04-02, 18:04
Ta ta, to właśnie humaniści chcą żyć w homo świecie pełnym miłości (nie tylko analnej). Zawsze jak jakiś idiota prawi morały że ktoś nie idzie z duchem czasów (nie toleruje pedalstwa i potworów jak grodzkiej), to zawsze okazuje się być humanistą, ciekawi mnie dlaczego...

Ci co nie potrafią znaleźć pracy po ścisłych to tzw. inrzynierzy, którzy jechali na ściągach i chcieli tylko zdać. Taka prawda że po ścisłym pracuje normalnie a nie strugam wariata i "komponuje".
Zgłoś
G................C 2015-04-02, 18:15 2
@wolo1994
Bo ściślaki patrzą z perspektywy rozmnażania. Para homo nie wyda potomka więc jest zbędna z punktu widzenia pronatalistów czyli trzeba ją zniszczyć czynnie lub biernie (hehe jakby to cokolwiek zmieniało).
Poza tym jeżeli sam przyznajesz że czarne owce są również wśród ściśkaków to bądź łaskaw jeździć po obu grupach jednakowo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów