- Jak to jest każdego dnia poniżać się dla marnych paru groszy, byle by tylko przedłużyć swoją żałosną egzystencję?
- A nie wiem, nigdy nie byłem w PISie.
Akurat ja tam bym się bardziej wstydził być odciętym napletem światowej banksterki z Nowoczesnej palikociarni, lub owczarkiem niemiecki makreli z PO.
Kiedy wy ludzie ogarniecie to, że rząd nie jest rozwiązaniem naszych ploblemów. Nie ważne kto jest aktualnie u władzy czy są to niemieckie psy z PO czy USrAelskie mapety z PIS. To rząd jest naszym problemem sam w sobie.
Ale być użytecznym idiotą, działającym na rzecz interesów federacji rosyjskiej, to się nie wstydzisz ?
Naczy co? Ten kto uważa że należy dogadywać się z grupą wyszehradzką z poparciem USA, i blokować sojusz Rosja-Rzesza, jest użytecznym idiotą Federacji Rosyjskiej? No ciekawie sobie to wykoncypowałeś. W związku ze stopniem mądrości płynącą z twej wypowiedzi, obawiam się że celem dostrzeżenia owego idioty, musisz zajrzeć w lustro.
Akurat się zgodzę, jako monarchista uważam rząd za całkowicie zbędną instytucję. Tym niemniej żyjemy chwilowo w demokratycznych czasach, a nie w czasach "złotej wolności". Więc nawet tak daremne kąski jak zatrzymanie islamizacji i wykupu Polskiej ziemi, muszą wystarczyć.
Naczy co? Ten kto uważa że należy dogadywać się z grupą wyszehradzką z poparciem USA, i blokować sojusz Rosja-Rzesza, jest użytecznym idiotą Federacji Rosyjskiej? No ciekawie sobie to wykoncypowałeś. W związku ze stopniem mądrości płynącą z twej wypowiedzi, obawiam się że celem dostrzeżenia owego idioty, musisz zajrzeć w lustro.
Jezus pastuszek? Nie znam i nie słyszałem.
Jezus Król, Pan i Zbawca ludzi od ich grzechów?
A słyszałem, słyszałem. (Jego własny naród go zamordował rękoma Rzymian)
A obroty w handlu wzrastają zwykle o 500-1500% przy obchodach każdych Jego Urodzin i rocznic Śmierci i Zmartwychwstania.
Nie słyszałeś nigdy?
marnych paru groszy
Janlew, jesteś w stanie zgodzić się ze stwierdzeniem, że obecnie pod względem dostępnej:
1. wiedzy,
2. bogactwa,
3. poziomu życia,
4. dostępu do medycyny
obecna cywilizacja stoi najwyżej ze wszystkich poprzednich? Jeśli tak, czy możesz podać czynniki, które do tego doprowadziły i dlaczego to
5. nie jest kośćiół katolicki ...