Dla tych, którzy lubią oglądać polecam, trzymają formę.
Niestety Ci, którzy chłopków z Pyty nie tolerują, nie odnajdą tu nic dla siebie - taka oczywista oczywistość.
Rozkmina o "pedale, kurwie i śmieciu" mocarna
Archeolog z twoich postów wnioskuję, że jesteś czerwonym skurwysynem więc łap przykład kwiat czerwonej inteligencji.
"Drukarnię GL na pl. Grzybowskim względnie ul. Twardej przekazałem do Gestapo w celu likwidacji, w przekonaniu, że jest to drukarnia akowska. (...) O tym, że jest to drukarnia GL dowiedziałem się (...) jakieś 10 dni po przekazaniu adresu."
Notatka służbowa (AAN, zesp. 509, t.51, k.28) - fragment zeznań Mariana Spychalskiego.
Wolę być pisiorem niż czerwonym skurwysynem sprzedającym własny naród, jak widać w przykładzie wyżej, nawet tego nie potraficie robić.
Żryj gruz.
widzisz, myślę, że jednak w czasie wojny przede wszystkim zwalczali Niemców. Członkowie AL i GL też brały udział w powstaniu warszawskim, mimo że Armia Czerwona czekała z założonymi rękami. Twój dowód na to, że PPR zwalczał głównie Poków, pochodzi z czasów, gdy PZPR zwalczał PPR: z czasów czystki, kiedy polscy komuniści rozwalali polskich komunistów.