Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni są zdrowo poj🤬i.
To jest taki typ humoru, prawie bezinwazyjny(no nie licząc Pani z toalety i kilku innych ;p).
Ale pyta nie określa swoich zachowań jako trolling(a nawet jak im się zdarza, to robią to prawidłowo).
Nie robią nic debilnego jak np. próba wymiany zużytych butelek w MCDonaldzie na żywność...

To jest taki typ humoru, prawie bezinwazyjny(no nie licząc Pani z toalety i kilku innych ;p).
Ale pyta nie określa swoich zachowań jako trolling(a nawet jak im się zdarza, to robią to prawidłowo).
Nie robią nic debilnego jak np. próba wymiany zużytych butelek w MCDonaldzie na żywność...

Koza nie dawał rady z tym pojebem w niebieskim, tak zawsze o tym dymaniu mężczyzn wspomina, a przyszło co do czego to wymiękł. Gej z tych strachliwych

pyta odnalazła siebie w surrealistycznym miejscu. Gość z ADHD i jego siostry cioteczne "nie dotykaj" i mina gościa w 8:20 mówią same za siebie

Świat się kończy, społeczeństwo głupieje. Niektóre akcje Pyty są wporzo, mające na celu ośmieszenie jakichś negatywnych akcji społecznych czy nielubianych osób, ale to... Nie wiem czym tu się podniecać. Już wystarczy, że czasem jak się włączy telewizor to lecą te gówniane programy w stylu Trudne Sprawy, przerażające, że ludziom się podoba ten cały zlepek głupoty...

K🤬a pierwsza wstawka pyty którą wyłączyłem w połowie. C🤬jowe...
Sheben jaki uj🤬y, o k🤬a. Żebym nie mieszkał tak daleko od warszawy to bym na takie imprezy chodził, a tak to c🤬j.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie