📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
pani kupę robiła - ahahahahaa
Spoko. Muszę się wybrać na następne...
Ale pyta nie określa swoich zachowań jako trolling(a nawet jak im się zdarza, to robią to prawidłowo).
Nie robią nic debilnego jak np. próba wymiany zużytych butelek w MCDonaldzie na żywność...
To jest taki typ humoru, prawie bezinwazyjny(no nie licząc Pani z toalety i kilku innych ;p).
Ale pyta nie określa swoich zachowań jako trolling(a nawet jak im się zdarza, to robią to prawidłowo).
Nie robią nic debilnego jak np. próba wymiany zużytych butelek w MCDonaldzie na żywność...
Koza nie dawał rady z tym pojebem w niebieskim, tak zawsze o tym dymaniu mężczyzn wspomina, a przyszło co do czego to wymiękł. Gej z tych strachliwych
Heheheh
-Kto Pyta?
-Pyta pyta...
-Aha
-Wypierdalaj
-Kto Pyta?
-Pyta pyta...
-Aha
-Wypierdalaj
pyta odnalazła siebie w surrealistycznym miejscu. Gość z ADHD i jego siostry cioteczne "nie dotykaj" i mina gościa w 8:20 mówią same za siebie
Świat się kończy, społeczeństwo głupieje. Niektóre akcje Pyty są wporzo, mające na celu ośmieszenie jakichś negatywnych akcji społecznych czy nielubianych osób, ale to... Nie wiem czym tu się podniecać. Już wystarczy, że czasem jak się włączy telewizor to lecą te gówniane programy w stylu Trudne Sprawy, przerażające, że ludziom się podoba ten cały zlepek głupoty...
Kurwa pierwsza wstawka pyty którą wyłączyłem w połowie. Chujowe...
"kurwa wszystko" ;d
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów