18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
santaxl 2013-03-04, 16:47
pani kupę robiła - ahahahahaa

"You can never be too white"
Zgłoś
krecio1993 2013-03-04, 16:49
"Każdy od Cb lepiej wygląda" hahahaha koza najlepszy
Zgłoś
2................5 2013-03-04, 16:58 1
"Chcesz się ruchać?" Jebłem.
Zgłoś
zatizdig 2013-03-04, 17:27
Spoko. Muszę się wybrać na następne...

Śmierć kroczy za nami ramię w ramię.
Zgłoś
siwers3 2013-03-04, 17:33 12
Oni są zdrowo pojebani.

To jest taki typ humoru, prawie bezinwazyjny(no nie licząc Pani z toalety i kilku innych ;p).
Ale pyta nie określa swoich zachowań jako trolling(a nawet jak im się zdarza, to robią to prawidłowo).

Nie robią nic debilnego jak np. próba wymiany zużytych butelek w MCDonaldzie na żywność...
Zgłoś
cojestt 2013-03-04, 17:45
To zacieralia 2013?
Zgłoś
Z................y 2013-03-04, 17:59
Koza nie dawał rady z tym pojebem w niebieskim, tak zawsze o tym dymaniu mężczyzn wspomina, a przyszło co do czego to wymiękł. Gej z tych strachliwych
Zgłoś
ściwanek 2013-03-04, 18:01
Heheheh

-Kto Pyta?
-Pyta pyta...
-Aha
-Wypierdalaj

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
wernetto 2013-03-04, 18:15 1
pyta odnalazła siebie w surrealistycznym miejscu. Gość z ADHD i jego siostry cioteczne "nie dotykaj" i mina gościa w 8:20 mówią same za siebie
Zgłoś
bezimienny90 2013-03-04, 18:23 1
Świat się kończy, społeczeństwo głupieje. Niektóre akcje Pyty są wporzo, mające na celu ośmieszenie jakichś negatywnych akcji społecznych czy nielubianych osób, ale to... Nie wiem czym tu się podniecać. Już wystarczy, że czasem jak się włączy telewizor to lecą te gówniane programy w stylu Trudne Sprawy, przerażające, że ludziom się podoba ten cały zlepek głupoty...
Zgłoś
cocaine.animals 2013-03-04, 18:37 13
Kurwa pierwsza wstawka pyty którą wyłączyłem w połowie. Chujowe...
Zgłoś
Szulcu 2013-03-04, 18:41 1
"kurwa wszystko" ;d

"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
Zgłoś
Pitbull91 2013-03-04, 18:54
Sheben jaki ujebany, o kurwa. Żebym nie mieszkał tak daleko od warszawy to bym na takie imprezy chodził, a tak to chuj.
Zgłoś
stahkh 2013-03-04, 18:57
Diafragma LOL
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów