📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Strzelanie do pedałów wymiata ;D
Denis Moore dum dum dum...
Jaki znów python's? Przecież to nagranie z posiedzenia PiS a przemawia sam Jarek, wystarczy spojrzeć na ten uśmiech
Poziom intelektualny dużej części użytkowników, który powoduje nieudolne mieszanie 'rasizmu' z czarnym humorem - innymi słowy, powtarzanie tysiące razy, tysiące pieprzonych razy, utartych stereotypów [zresztą, tak samo jest z iście 'sadystycznym' szowinizmem i homofobią gimnazjalnych "macho"] (...) i powtarzanie tych stereotypów do znudzenia - co w mojej kurwa opinii, nie jest zbyt inteligentną postawą.
Odpowiedziałem na nurtujące Cię kwestie?
Więc teraz, zapraszam Cię na filiżankę "Wypierdalaj z głupimi pytaniami".
skizo napisał/a:
śmieszcie sie ze sie śmieją z nas i z naszych sąsiadów Banda ciot
typowy polaczek - ja się mogę śmiać ze wszystkich, ale ze mnie nikt...
Zawsze jak widzę filmy Monty'ego Pythona to zastanawiam się KOGO TO ŚMIESZY?
Nemayu napisał/a:
Ludzi z poczuciem humoru
Nemayu napisał/a:
Monty Python to humor wyłącznie dla elitarnych jednostek, plebs twojego pokroju tego nie zrozumie.
Siedzę w Anglii i muszę przyznać, że Angole to rozchwiane emocjonalnie głupki, śmiejący się z byle gówna i udający, że śmieszą ich nawet te żałosne żarty. Monthy Python w moim mniemaniu jest przykładem takiej durnoty, lecz trzeba przyznać, że niektóre skecze czy filmy (Św. Graal i ten o typku, którego ukrzyżowano) wyjątkowo im się udały. Problem "nowoczesnych" polaczków, zazwyczaj małolatów, którzy są "światowi" polega na tym, że za wszelką cenę dążą do tego by dorównywać innym narodom, i żyją z podwyższonym ego i w przekonaniu, że wiedzą lepiej, bo zobaczyli parę filmików na youtube. Myślę, że powoli wyrastam z czasów, gdy własnym rodzicom wytykałem - "ale wy to jesteście zacofani". Trzeba uszanować to, że są gusta i guściki, wichury i miasta, osiedla i przedmieścia i różnice wiekowe, bo nawet te najmniejsze bywają zauważalne. Każdy śmieje się z tego, co lubi, co zrozumie.
Osobiście uważam, że ten skecz jest troszkę prymitywny i mało zaskakujący. Długo raczej go nie wymyślano, mnie trochę śmieszy, ale nie na tyle żeby rzucić piwem. Na pewno też nie każdy zrozumie. Mimo wszystko pasuje do tego portalu.
Osobiście uważam, że ten skecz jest troszkę prymitywny i mało zaskakujący. Długo raczej go nie wymyślano, mnie trochę śmieszy, ale nie na tyle żeby rzucić piwem. Na pewno też nie każdy zrozumie. Mimo wszystko pasuje do tego portalu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów