rozjebało mi to mózg fajnie sklejone
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czego to ludzie nie wymyślą by zwrócić moją uwagę
Czekolada! Czekolada!
Ta krowa chuj Ci w dupę wkłada
Jak jeździsz ty penisie?
Nie no! Kurwa mać!
Miiisiek.
W ryj dać, mogę dać.
Tato! Kupa!
Fajna dupa
Kto to jest Rambo?
Nie twoja sprawa. Bambo!
Za dzieciaka się słuchało...
Ta krowa chuj Ci w dupę wkłada
Jak jeździsz ty penisie?
Nie no! Kurwa mać!
Miiisiek.
W ryj dać, mogę dać.
Tato! Kupa!
Fajna dupa
Kto to jest Rambo?
Nie twoja sprawa. Bambo!
Za dzieciaka się słuchało...
Dużo przekleństw, nic więcej. Wiesz, kilkulatków śmieszy odgłos pierdzenia, mówienie o kupie. Potem się doratsta do podstawówki i pierwsze przekleństwa śmieszą jak nic innego. Ty w rozwoju jesteś gdzieś między tymi dwoma.
Rybson 93 ty mózg musisz mieć rozjebany od narodzin.
Dużo przekleństw, nic więcej. Wiesz, kilkulatków śmieszy odgłos pierdzenia, mówienie o kupie. Potem się doratsta do podstawówki i pierwsze przekleństwa śmieszą jak nic innego. Ty w rozwoju jesteś gdzieś między tymi dwoma.
Jesteś tak sztywny, że twój penis nigdy taki nie będzie. Jaki ty dorosły jesteś - 20 lat, ohohohoho. No, po prostu czas już umierać, taki jesteś poważny. Normalni ludzie się nie spinają z powodu takich rzeczy. Dorośniesz, to zrozumiesz, że ludzi kupa śmieszy, bo jakieś emocje wzbudzać musi.
A tak w ogóle, to rozważałeś kiedyś, żeby zostać politykiem, ewentualnie rzucić się pod pociąg?
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźmina
Zgrywam na sidi i bede w aucie sluchal. Tylko musze petle zrobic x 50.
RdK napisał/a:
o jacie to sobie poleczyłeś kompleksy tym wpisem. Na dalsze leczenie zapraszam do psychologa.
Podbijam pytanie Gainera. Co to za filmik z tą dziewczyną?: )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów