📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"ci którzy tak tu wykrzykiwali to się zmęczą" jakie to kurwa aktualne
jebać ten system
*sypki drift po blacie*
jebać ten system
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
- jaka z niego była sprzedajna kurwa
- jak "świeży" jest nasz nowy system
- jaka z niego była sprzedajna kurwa
- jak "świeży" jest nasz nowy system
Oczywiście! Wszystkie czerwone kurwy należało w 89 roku wywieźć do lasu, kula w łeb i w piach! Ale mądry
Polak po szkodzie.
Polak po szkodzie.
Co ty pieprzysz Waćpan. Był w SDRP, która była zaledwie częścią SLD.
Wymień funkcję - jedną - jaką sprawował w SLD panie kłamco.
Lewaku, to chcesz powiedziec ze Mieczysław Rakowsk zaprzestal kariery politycznej po 89roku .do konca zycia plywal jak paczek w masle , na cieplych panstwowych posadkach , nawet w TVP program dostal.3lata przed smiercia byl w sztabie wyborczym Cimoszewicza.
cale zycie przezerowalna na naszych Plecach jebana komunistyczna swinia.A teraz lezy na powaskach .dziwne ze mu jeszce nikt grobu nie wysmarowal.
Squbany napisał/a:
Lewaku, to chcesz powiedziec ze Mieczysław Rakowsk zaprzestal kariery politycznej po 89roku.
Czytaj z uwagą kibolu. Zarzuciłem ci kłamstwo, a ty zamiast się przyznać, że łżesz - kręcisz.
Squbany napisał/a:
Dziwne ze mu jeszce nikt grobu nie wysmarowal.
O proszę, jaki szacunek do grobów! Wszyscy w PiSie tak macie?
Nie jestesmy jak wy zeby komus nagrobki malowac jak antifa(SLD,RP) ince ostatnio wymalowali.(kiedys prawica miala takie akcje?) ,klamstwa nie zarzucilem ja tylko kolega.Klamiesz Ty negujac w jego dzialalnosc polityczna po 89.Czy ty wiesz kogo bronisz? Kto to byl widac na filmiku jak sie bogu ducha winnym ludzia odgraza.Wlasnie tacy ludzie jak Rakowski wydawali rozkazy aby strzelac do gornikow.
tds1974 napisał/a:
Kup sobie słownik. Potem dyskutuj w internecie.
Merytoryczna dyskusja z toba nie ma sensu,przypierdalasz sie do byle czego tylko mozesz,i nie wykarzesz swoich racji ,prostaku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów