📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
oglądać od 1min
quad to jest taka skurwysynska maszyna, ze nic sie nie rowna z ta frajda. quadem 600ccm grizzly osiagasz 50km/h na odcinku 20 metrow
Pytanie o moment to pokazanie siebie jako człowieka, który nie pyta o moc, jak większość gimbazy, a znawce który słyszał już o momencie obrotowym.
To ja wole pytanie o moc. Więcej wniesie do tematu.
To ja wole pytanie o moc. Więcej wniesie do tematu.
Hmm, apropos tematu chciałem przedstawić naszego rodaka Łukasza Łaskawca, może mało kto o nim słyszał a warto przyjrzeć się tej wschodzącej gwieździe, oto niektóre z jego sukcesów:
2012: - zdobycie Mistrzostwa Polski w Rajdach Enduro - zdobycie Pucharu Świata FIM - Mistrz Europy w rajdach baja
2011: - debiut w Rajdzie Dakar - 3 miejsce - mistrz Europy w rajdach baja w klasyfikacj generalnej i klasie q4 - wicemistrz polski w cross country klaska atv 2k
2010: - Mistrz Europy w rajdach baja - II wicemistrz polski w rajdach enduro klasa atv 2k
2009: - Pierwsze miejsce w Pucharze Polski w Rajdach Enduro 2k - Pierwsze miejsce w Pucharze Polski Cross Country 2k
I link do artykułu:
sport.pl/moto/1,64997,12621644,Lukasz_Laskawiec_wygral_Rajd_Faraonow_i...
2012: - zdobycie Mistrzostwa Polski w Rajdach Enduro - zdobycie Pucharu Świata FIM - Mistrz Europy w rajdach baja
2011: - debiut w Rajdzie Dakar - 3 miejsce - mistrz Europy w rajdach baja w klasyfikacj generalnej i klasie q4 - wicemistrz polski w cross country klaska atv 2k
2010: - Mistrz Europy w rajdach baja - II wicemistrz polski w rajdach enduro klasa atv 2k
2009: - Pierwsze miejsce w Pucharze Polski w Rajdach Enduro 2k - Pierwsze miejsce w Pucharze Polski Cross Country 2k
I link do artykułu:
sport.pl/moto/1,64997,12621644,Lukasz_Laskawiec_wygral_Rajd_Faraonow_i...
Jogurcik napisał/a:
Quadem na pełnej kurwie.
Ciekawe jaki moment obrotowy...
Potężny. I tak cię nie stać.
Zawsze takie gówno chciałem mieć na pierwszą komunie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów