📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam nadzieję, żę chujowi złamało kręgosłup i teraz będzie siedział w domu, zamiast dewastować przyrodę.
Przekonany całe życie byłem, że przy takich zjazdach trzeba gazu dodać :E.
@tranzystor w łeb się pierdolnij. Tak... przypierdalajmy się do ludzi co jeżdżą quadami i enduro po lasach, że niszczą przyrodę, ale jak się wycina w pizdu hektarów lasu bo ma market powstać czy inne gówno, ale są papiery (legalnie) to jest już wszystko ok.
@tranzystor w łeb się pierdolnij. Tak... przypierdalajmy się do ludzi co jeżdżą quadami i enduro po lasach, że niszczą przyrodę, ale jak się wycina w pizdu hektarów lasu bo ma market powstać czy inne gówno, ale są papiery (legalnie) to jest już wszystko ok.
@up dodać gazu i przesunąć swój szanowny zadek do tyłu, czego kierownik na górze nie uczynił i siedział jak kukła. Jak się pokonuje nierówny teren na quadzie, rowerze czy koniu zasada jest podobna.
ziu napisał/a:
ale jak się wycina w pizdu hektarów lasu bo ma market powstać czy inne gówno, ale są papiery (legalnie) to jest już wszystko ok.
No tak, bo markety stawia się zwykle w środku lasu. I na pewno inwestorzy mają papiery załatwione na lewo, żeby celowo budować w terenach zalesionych. Przecież nic nie sprawia takiej przyjemności zachodniemu inwestorowi, jak postawienie supermarketu w środku rezerwatu przyrody.
niepotrzebnie hamował bo tak to wygląda, wystarczyło nie robić nic (bez gazu i hamowania sam by się zsunął)
poza tym wyjebać się na takiej górce to śmiech na sali
poza tym wyjebać się na takiej górce to śmiech na sali
święte słowa Clarksona ''quady zabiły więcej ludzi niż 2 wojna światowa"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów