Show Must go no - pierwszy raz na żywo. Nagranie pochodzi z 92r. Jest to wycinek koncertu upamiętniającego twórczość Freddiego Mercurego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
I co z tego, że utwór znany i lubiany. Obnoszenie się ze swoim gejostwem nie jest mile widziany, w szczególnie tym jakże dla Polski ciężkim okresem. Już tylko wyglądać PMS! But you still don't know what I mean
za frediego piwo ale za tego pedzia to tylko pusty kufel
Nie mogę pojąć jak w latach 70' ludzie mogli słuchać tego pedalskiego gówna, gdy zaczynały grać h.metalowe zespoły :|
Jeden z najlepszych utworów, a nigdy nie wykonany na żywo przez Merkurego. Przykre
worms249 wyjdź.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów