Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby wega zwalil kilka razy konia komu trzeba to tez by robil dobre filmy[/quote
Wydaje mi się, że Wega musiałby odjeebać roczny gangbang z mudżajami .
Jakby wega zwalil kilka razy konia komu trzeba to tez by robil dobre filmy
Na razie nie musi nikomu walić bo robi filmy na których zarabia. Kiedyś może zrobi i taki który zadowoli i Ciebie.
Na razie nie musi nikomu walić bo robi filmy na których zarabia. Kiedyś może zrobi i taki który zadowoli i Ciebie.
Dobre filmy ? Kurwa ktore ? Wszystkie to chleb dla duszy typowego plebsu 500 plus, fabuła niespójna jak zeznania narkomana, naciągane dialogi jak majtki kurwy po dniówce, mialem „zaszczyt” obejrzec te jego wypociny,
Przedmówcy mają racje, mógł jednak komus zwalic - moze wtedy nazwano by to filmem.
Dobre filmy ? k***a ktore ? Wszystkie to chleb dla duszy typowego plebsu 500 plus, fabuła niespójna jak zeznania narkomana, naciągane dialogi jak majtki k***y po dniówce, mialem „zaszczyt” obejrzec te jego wypociny,
Przedmówcy mają racje, mógł jednak komus zwalic - moze wtedy nazwano by to filmem.
Ja obejrzałem prawie wszystkie, część była średnia, część genialna z grą aktorską na światowym poziomie. Może oglądałeś miodowe lata po pijaku Andzej i Ci się pomyliło
Co do Vegi to kurwa jedyne co zrobił dobrze
To że się odchudził
Kręci filmy pod publike
Za rok będzie o Covidzie
Za 2 o respiratprach
Za 5 o masturbscji na sadolu
Koleś miał szansę coś zrobić ale kapusta mu przejebala we łbie
Ciekawe czy chociaż 15% dających piwo zrozumiało żart?
Zrób kurwa ankietę i się dowiedz, jebany geniuszu.
Żart dobry
Co do Vegi to kurwa jedyne co zrobił dobrze
To że się odchudził
Kręci filmy pod publike
Za rok będzie o Covidzie
Za 2 o respiratprach
Za 5 o masturbscji na sadolu
Koleś miał szansę coś zrobić ale kapusta mu przejebala we łbie
Nie wiem o którego "rzeżysera" codzi ale podobno ten "reżyser" montuje filmy na swoim komputerze ... zeby było taniej. To tyle w temacie jakości. Przy okazji Tarantino to trzeba mieć niezłą sieczkę we łbie żeby zmienić sobie nazwisko Krzemieniecki na postać filmową która umiera wychodząc z gazeta z kibla .
część genialna z grą aktorską na światowym poziomie.
Znów zapomniałeś wziąć rano leki?
Zrób kurwa ankietę i się dowiedz, jebany geniuszu.
Pytanie retoryczne flecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów