📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i po chuj się wtrącał!
Gość na wózku szybko spierdolił. Problemu ze staniem na środku jezdnia nagle nie ma, a gość z łeb rozjebanym, możliwe ze ze wstrząsem mózgu, leży pod samochodem.
Gość na wózku szybko spierdolił. Problemu ze staniem na środku jezdnia nagle nie ma, a gość z łeb rozjebanym, możliwe ze ze wstrząsem mózgu, leży pod samochodem.
Brakowało tam jeszcze tylko człowieka bez nóg i rąk, który podskakiwałby na pośladkach i próbował wszystkich gryźć w krocze.
a wszystko zaczelo sie od grubego wieloryba . baby sa glupie
Oby ten cwaniaczek wpierdol od dziadka dostał. Bohater pierdolony...
Wina tej jebanej spasionej pizdy. Chciała dziadka wyjebać z wózka, szmata, przeszkodził jej kaleka z kula ale wjebał się żółtokoszulkowy rycerzyk. Mam nadzieję że go sklepali okrutnie.
Ale zajebisty film, te zwroty akcji i zmieniające się sympatie. lepsze niż Gra o Tron. Prawie tak dobre jak Janosik.
No i wszystko przez grubą krowę, pewnie jakaś jebana feministka czy inne dziadostwo...
ja pierdole bić kaleke to tak jak startować do dziecka albo zwierzęcia jebane śmiecie a ten typ w żółtej szmacie to powinni go tam rozjebać ta zajebała mu kule a ten go na pizde no kurwa mać -.-
Edit: Dobrze chociaż, że ziomek na wózku pod koniec bezpiecznie odpływa kajakiem
Edit: Dobrze chociaż, że ziomek na wózku pod koniec bezpiecznie odpływa kajakiem
Aż parę razy obejrzałem bo dawno na sadolu taka akcja nie gościła. Podoba mi się rozwój sytuacji oraz ukazanie prawdy o tym zjebanym społeczeństwie, a mianowicie:
1. Niepełnosprawny w świadomy sposób korzysta z tego że większość całuje takich jak on w dupę w obawie darcia mordy o nietolerancji
2. Spasiona locha wyłazi na pierwszy plan jeszcze bardziej świadomie i bawi się w szeryfa egzekutora bo albo jest głupia albo pojebana (oksymoron jak chuj)
3. Kaleka broni kaleki bo kaleka to kaleka a w ruskich krajach znieczulic panuje straszna
4. Chuda pizda próbuje coś tam wskórać ale ma tyle samo do gadania co gwałcona nastolatka w starciu z ruskimi sołdatami o spuchniętych jajach w 1945r
5. Pojawia się rycerz - obrońca spasionej lochy w nadziei zagruchania czy w innej chuj wie jakiej sprawie nokautujący kalekę ratującego kalekę
6. Daje o sobie znać największa zaleta ruskich społeczeństw: szacunek do kaleki-weterana przetrwał i ma większą wartość niż szacunek do np. lochy, którą można napierdalać po pijaku i na trzeźwo bo nikt i tak się za nią nie wstawi
Ergo: pomieszanie patologii z ideologią takie samo na zachodzie jak i na wschodzie tylko bieguny zjebania biegunowo się różnią. Świat pogrąża się w chaosie.
Bijcie, ale musiałem.
1. Niepełnosprawny w świadomy sposób korzysta z tego że większość całuje takich jak on w dupę w obawie darcia mordy o nietolerancji
2. Spasiona locha wyłazi na pierwszy plan jeszcze bardziej świadomie i bawi się w szeryfa egzekutora bo albo jest głupia albo pojebana (oksymoron jak chuj)
3. Kaleka broni kaleki bo kaleka to kaleka a w ruskich krajach znieczulic panuje straszna
4. Chuda pizda próbuje coś tam wskórać ale ma tyle samo do gadania co gwałcona nastolatka w starciu z ruskimi sołdatami o spuchniętych jajach w 1945r
5. Pojawia się rycerz - obrońca spasionej lochy w nadziei zagruchania czy w innej chuj wie jakiej sprawie nokautujący kalekę ratującego kalekę
6. Daje o sobie znać największa zaleta ruskich społeczeństw: szacunek do kaleki-weterana przetrwał i ma większą wartość niż szacunek do np. lochy, którą można napierdalać po pijaku i na trzeźwo bo nikt i tak się za nią nie wstawi
Ergo: pomieszanie patologii z ideologią takie samo na zachodzie jak i na wschodzie tylko bieguny zjebania biegunowo się różnią. Świat pogrąża się w chaosie.
Bijcie, ale musiałem.
Caramon napisał/a:
Brakowało tam jeszcze tylko człowieka bez nóg i rąk, który podskakiwałby na pośladkach i próbował wszystkich gryźć w krocze.
o tego?
Gruby pogromca niepełnosprawnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów