18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Quick Black Joke
Cara_Al_Sol • 2017-07-11, 19:53
Krótkie pytanie od pewnego mieszkańca US i A

P.S. Wymagana znajomość J. Angielskiego na poziomie podstawowym.

Pozdrawiam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
P................� 2017-07-11, 20:48 25
Zgłoś
Bakejaja 2017-07-11, 22:12
Bardzo proszę wspaniałych i mądrych użytkowników portalu o szybkie tłumaczenie...Ja znam tylko mandaryński, aramejski gorzej z angielskim. Rozumis ?
Zgłoś
nurgiel 2017-07-11, 22:55 12
Coś w stylu, jak nazwiesz dwóch wyruchanych, ruchających się czarnuchów (2 niggers fucked)?
- Pierdolone czarnuchy.
Chociaż oni nie mówią po angielsku tylko tym swoim da nigga sayin to chuj wie co miał na myśli.

PS.
Autora pojebało nazywając to "angielskim".
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-07-11, 23:11 4
nurgiel napisał/a:

Autora pojebało nazywając to "angielskim".

Gdybym napisał, że to narzecze murzyńskie, to przyjebałby się o to ktoś taki jak ty

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
P................� 2017-07-11, 23:13 2
Bakejaja napisał/a:

Bardzo proszę wspaniałych i mądrych użytkowników portalu o szybkie tłumaczenie...Ja znam tylko mandaryński, aramejski gorzej z angielskim. Rozumis ?

Lepsza wersja.

-Jak nazwać dwóch czarnych cweli?
-Czarnuchy Jebane

Do Prokuratura "dziura w dupie": To tylko tłumaczenie dowcipu w mojej interpretacji
Zgłoś
markop4321 2017-07-11, 23:42
Podaje tłumaczenie.

Jak nazwać dwóch czarnuchow ruchajacych kozę.

Pierdolone zwyrole.

A co do autora to nie jest to język angielski tylko język dorzecza dolnego nilu zwany również dolnokongijskim
Zgłoś
lukiv3 2017-07-12, 0:09 3
Taki niby prosty język a nikt nie przetłumaczył żartu dosłownie...

- Yh ygh ygh ygh chiałbym zadać ci pytanie...
Jak byś nazwał dwóch
jebiących się czarnuchów?
jebane czarnuchy.
Zgłoś
żmij 2017-07-12, 9:39
Jak nazywaliby się Flintstonowie gdyby byli czerni?
Czarnuchy.

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Ancor 2017-07-12, 9:39 1
lukiv3 napisał/a:

Taki niby prosty język a nikt nie przetłumaczył żartu dosłownie...

- Yh ygh ygh ygh chiałbym zadać ci pytanie...
Jak byś nazwał dwóch
jebiących się czarnuchów?
jebane czarnuchy.

Powiedział:

"Let me ask y'all a question"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów