Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Siekiery były znane już w epoce Kamienia łupanego, a gościu w XXI w nie potrafi z niej korzystać
jest XXI wiek, a ty nie wiesz co to jest epoka kamienia łupanego. jakie kurwa siekiery, chyba kamienie na patykach.
50 tys. lat temu ludzie potrafili zapamiętać każdą roślinę, jaka rośnie w odległości kilkunastu kilometrów od ich domu, a ty gubisz okulary w kiblu.
stary, jest XXI wiek, korzystaj z wiedzy, flintstonowie to nie był film dokumentalny
... flintstonowie to nie był film dokumentalny
Zniszczyłeś moje dzieciństwo
jest XXI wiek, a ty nie wiesz co to jest epoka kamienia łupanego. jakie kurwa siekiery, chyba kamienie na patykach.
50 tys. lat temu ludzie potrafili zapamiętać każdą roślinę, jaka rośnie w odległości kilkunastu kilometrów od ich domu, a ty gubisz okulary w kiblu.
stary, jest XXI wiek, korzystaj z wiedzy, flintstonowie to nie był film dokumentalny
jakie 50 tys lat temu? Wszyscy wiedzą, ze Ziemia ma okolo 6 tys lat max... zaraz zapytasz o zrodlo : biblia.deon.pl/
Dzisiaj pamiętają 'loga, znaczki, emblematy...' firm które produkują szmaty.
Przyszłość ludzkości-podstawówka nie skończona a doktorat z jebaczki już jest heh
Ja pierdole, dzisiejsza "młodzież" nawet nie wie z czego jest syrop klonowy buhahahhahahahahahah i jak klon wygląda-co to jest w ogóle?? Hahahaha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów