📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cholera po głowie chodzi mi piosenka z takim motywem ze skrzypkami jak na początku filmiku tylko za cholerę nie mogę przypomnieć sobie tytułu.
Skillet - Awake and Alive o to Ci nie chodzi przypadkiem ?
A co do filmu, naprawdę jest to bardzo inteligente bo zanim ten koparką rozłupie klocek normalny facet dobrą siekierą rozjebie 3 klocki. Ale spoko kto co lubi.
A co do filmu, naprawdę jest to bardzo inteligente bo zanim ten koparką rozłupie klocek normalny facet dobrą siekierą rozjebie 3 klocki. Ale spoko kto co lubi.
matush, ale rąbiąc koparką się nie męczą
dobra siekiera 100 zł wydanie 400 na paliwo aby porąbać drewno koparką bezcenne
jak tam -40 do nie dziwne, że ognicho szybko musza zrobić
No i waśnie w tym -40 C czy nawet -12 C, jest sens tej mechaniki. Dla chłonnych wrażeń, proponuje kiedyś, tak dla chwili uniesienia siekiery spróbować porąbać przemarznięty do gruntu klocek drewna...
Ale po co się zastanowić oglądając coś w ineternetach? Lepiej palnąć coć na odlew, a niech wiedzą, że mam tak istotne dla wszystkich zdanie i w tym właśnie temacie!... :sciana:
Ale po co się zastanowić oglądając coś w ineternetach? Lepiej palnąć coć na odlew, a niech wiedzą, że mam tak istotne dla wszystkich zdanie i w tym właśnie temacie!... :sciana:
Czesto bywa tak ze szybciej i latwiej zrobic cos maszyna niz napierdalac recznie. Szczegolnie ze koparki sa bardzo precyzyjne, mowie oczywiscie o nowych modelach. Mialem okazje sie szkolic na koparce volvo, swietne maszyny. Wiec malkontentom polecam zeby sobie wsadzili w dupe swoje poglady. Za ciezki sprzet zawsze piwko dam.
Jakis cel w tym musieli miec, bo nie widze zeby to dla jaj robili. Kiedys zalewalismy koparka fundamenty, bo grucha pod gorke nie dala rady podjechac i bylo dosyc grzasko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów