📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To jest coś w stylu odgłosów godowych?
Zawsze mnie wkuwiają te baby nie ten złodziej. Wchodzi koleś z bronią to powinna powiedziec "Proszę Pana tu jest kasa niech Pan sobie kurwa bierze co chce" i jeszcze "do widzenia życzę miłego dnia" powiedzieć ... za tysiąc złotych dać się zabić.
Kurczę ta kobitka zna Smocze krzyki FuRoDa. XD
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile
Od tych wrzasków złodziej był tak otumaniony, że mało co a uciekłby przez lodówkę z piwem.
Mam nadzieję, że to jest jej własny sklep. Tylko gówno ludzkie ryzykuje życiem, dla nie swojej kasy.
Zakład, że ona tylko tam pracuje, to nawet nie jej kasa była.
Szkoda, że kurwiszcza nie odjebał, pewnie pistolel gumowy, jak mózg tej baby, ta sama skuteczność, istnieje tylko dla ściemy.
zbynekmaslanka napisał/a:
Zawsze mnie wkuwiają te baby nie ten złodziej. Wchodzi koleś z bronią to powinna powiedziec "Proszę Pana tu jest kasa niech Pan sobie kurwa bierze co chce" i jeszcze "do widzenia życzę miłego dnia" powiedzieć ... za tysiąc złotych dać się zabić.
Zakład, że ona tylko tam pracuje, to nawet nie jej kasa była.
Szkoda, że kurwiszcza nie odjebał, pewnie pistolel gumowy, jak mózg tej baby, ta sama skuteczność, istnieje tylko dla ściemy.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów