📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zaraz zoofile, którzy przejmują się życiem psów bardziej niż ludzi, zaczną pewnie pierdolić, że piesek będzie miał teraz traumę do końca życia i pewnie wyjebało mu słuch
Pieskowi pewnie wyjebało słuch i będzie miał teraz traumę do końca życia.
Wg mnie to było samobójstwo.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Pieskowi pewnie wyjebało słuch i będzie miał traumę do końca życia.
Dokładnie.
Pewnie teraz zjeby udające twardzieli, ale w rzeczywistości pizdy śmierdzące, będą udawać, że się tym nie przejmują. Bo to takie męskie...
Mnie bardziej zastanawia... dlaczego w restauracji stoi zaparkowany skuter
HermanVonSztolc napisał/a:
Mnie bardziej zastanawia... dlaczego w restauracji stoi zaparkowany skuter
Bo kradną wsio jak leci ?
Wyrwał chwasta !
Gościu padł jak kiep , chyba wpadł head shoot
Rabus pewnie nic w kieszeni nie mial tylko chcial postraszyc. Niech sie uczy ( juz pewnie za poozno) od wschodnich sasiadow jak sie sklepy napada.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Pieskowi pewnie wyjebało słuch i będzie miał teraz traumę do końca życia.
Tak piesek bedzie miał traume ale ten ziombel już nie hahah
I tam nie ma przekroczenia zasad obrony koniecznej. Napada to kulka w łeb i po sprawie.
ra0mir napisał/a:
Dokładnie.
Pewnie teraz zjeby udające twardzieli, ale w rzeczywistości pizdy śmierdzące, będą udawać, że się tym nie przejmują. Bo to takie męskie...
Nie rusza mnie to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów