Horsham, Wielka Brytania - Uzbrojony bandyta został posłany do więzienia na 14 lat po serii przestępstw na początku tego roku. 29-letni Owen Smith, bezrobotny bez stałego adresu, przyznał się do winy, a mianowicie: kradzieży, ataku na policjanta, posiadanie broni ofensywnej (kij baseballowy) oraz kradzieży pojazdu policyjnego. Został skazany w Hove Crown Court we wtorek (30 października).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Baba policjant. Wyjebał ją z tego auta jak gazetę. No i druga baba nie potrafiła się z pasów wyplątać.
Jak bardzo marzy mi się bycie policjantem w USA to w UK by mnie to tego niczym nie zmusili. Bezradność i śmieszność jest policji w UK jest zaskakująca.
Brytyjska policja. Widać jak ostrzelali napastnika fotonami z latarek. Zrobili z niego sito.
Jak widzę te gwiazdeczki w mundurach to mnie chuj bierze. Najlepiej rzecznikiem zostać albo do nieletnich, przy bankomacie po wypłatę glina całą gębą, a jeśli któraś trafi na ulicę to tyle z niej pożytku, że na zdjęciach ładnie się prezentuje.
dlatego takie tępe cipy powinny co najwyzej robic papierkową robote na komendzie
Co ta policjantka odpierdalała przy tchy drzwiach? Czy ona skakała spanikowana?
Dostał 14 lat, uspokoi się
Policjant jeszcze lepszy, przybiegł wybić szybę w otwartych drzwiach ...
Kurwa. Zamiast wpakować w niego dwa magazyniki, to głupi pizdy czekają na chuj wie co. Po kurwę policji broń? Żeby sobie w dupę wkładać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów