Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cabajo 2013-06-07, 1:19 8
Kiboli nie trawię ale fotka mi się podoba, piwo
Zgłoś
odwet 2013-06-07, 9:10
Człowiek Rakieta!! Tylku mu z dupska coś wystaje.
Zgłoś
w................4 2013-06-07, 11:06 30
Cabajo napisał/a:

Kiboli nie trawię ale fotka mi się podoba, piwo

Więc pasjonaci, którzy przygotowują oprawy na mecze to też kibole? aaa i pewnie faszyści... kibole i faszyści wszędzie
Jak dla mnie kibole to grupa może tysiąca osób w całej Polsce, którzy zachowują się jak debile, a potem media przyszywają tą łatkę każdemu kibicowi nie-piknikowi, a ciemny lud to kupuje.
Zgłoś
koziak1916 2013-06-07, 11:26 4
Habemus Campione!
Zgłoś
t................l 2013-06-07, 11:48 10
Siedzę w tej grupie społecznej dobre 10 lat. Ci, co przychodzą na mecz pozadymiać to tylko 1% stadionu. Sam jestem świadkiem, jak na stadion przychodzą rodziny z dziećmi, nawet na trybunę, gdzie siedzą Ci najzagorzalsi kibice. Nawet chętnie włączają się do dopingu.

PS.
Lewicowe grupy mają ból dupy co do kibiców. Przykładem dobrym może być marsz patriotów 11 listopada 2010 we Wrocławiu, gdzie ludzie o lekkich obyczajach, czyli lewaki, stracili kilka swoich transparentów na rzecz sportowej ekipy kibiców Śląska. Fanatyzm był jest i będzie. Żadne prawo tego nie zmieni.
Zgłoś
j4bolbp 2013-06-07, 12:59 5
niektórzy są takimi samymi specjalistami jak donek
Zgłoś
G................2 2013-06-07, 14:02
wygląda jak koleś na czymś latającym
Zgłoś
OliverSucks 2013-06-07, 15:07 1

Na temat piłki nożnej i klubów piłkarskich tyle mam do powiedzenia w sumie.
Zgłoś
extremetube 2013-06-07, 15:24 2
Tak się bawi Legia Warszawa Byłem na tym meczu, bajka!
Zgłoś
fazi121 2013-06-07, 16:01 2
OliverSucks napisał/a:

Obrazek

Na temat piłki nożnej i klubów piłkarskich tyle mam do powiedzenia w sumie.

koło chuja nam lata co masz do powiedzenia na temat klubów piłkarskich w sumie, pozdrawiam
Zgłoś
F.L. 2013-06-07, 16:40
Przecież to niebezpieczne!

Pogoda zdradliwa, chłopak bez koszulki, mógł się przeziębić.
Zgłoś
KMD 2013-06-07, 16:55
Typ z obrazka wygląda, jak by latał na rakietowym pogo
Zgłoś
mrokol08 2013-06-07, 17:09
@OliverSucksciots

Ból dupy bo grasz w bilard albo kręgle i myślisz że jesteś sportowcem?
Zgłoś
pajacyk200 2013-06-07, 20:00
wiesiors4 napisał/a:

kibole to grupa może tysiąca osób w całej Polsce, którzy zachowują się jak debile, a potem media przyszywają tą łatkę każdemu kibicowi nie-piknikowi, a ciemny lud to kupuje.

Kibol to kibic z pasją, fanatyk, który poświęca swój czas dla drużyny, bierze udział w akcjach zorganizowanych przez stowarzyszenia, a nie jakiś debil który robi rozpierdol. Tak to sobie w TVN mówią(chociaż ostatnio słyszałem nawet pseudokibol ), a tych "debili" to możesz nazwać pseudokibicem, albo hoolsem. Bo kiboli to w Polsce mamy kilkadziesiąt tysięcy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem