Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fragment rosyjskiego filmu "1612" - było głośno o nim swego czasu. Wydarzeń historycznych w nim tyle, co w Wiedźminie, dużo urwanych głów i kończyn, dużo trupów (ale tylko Polaków - Rosjanie prawie (czy nawet wcale - nie pamiętam, rok temu oglądałem) nie giną) i trochę nielogicznych akcji. Przyjemnie się ogląda, mimo antypolskich akcentów. Podszyte nutką fantasy. Sorr, że sadistic.pl pojebał mi się z filmweb.pl...
Da zgadzam sie z toba w 100% W filmie byliśmy tylko ścierwem do zabijania
No dobór naturalny. Debile co szarżują na wroga zawsze giną pierwsi. Niestety nie wszyscy co było widać pod krzyżem...
Nie ujął bym tak tego... Ale z krzyżem sie zgodze
Film cienki jak barszcz. Ot co.
Niestety czekałem na niego ponad rok... sam niewiem czego sie spodziewałem
2.Husariia nigdy nie szarżowała na Zamki chyba że brama była zajeta już przez piechote.
3.Polacy zaostali wypedzeni przez Szwedów upominających się o inflanty i przez niewielkie oddziały rosyjskie w wiekszosci złożone z najemników .
4.Car został przeprowadzony w wielkiej paradzie po polskich ulicach jako zdobycz wojenna.
1.Ekwipunek paradny podczas bitwy mieli tylko Dowódcy .
2.Husariia nigdy nie szarżowała na Zamki chyba że brama była zajeta już przez piechote.
3.Polacy zaostali wypedzeni przez Szwedów upominających się o inflanty i przez niewielkie oddziały rosyjskie w wiekszosci złożone z najemników .
4.Car został przeprowadzony w wielkiej paradzie po polskich ulicach jako zdobycz wojenna.
Brawo geniuszu chyba juz ktos napisał, że w filmie jest tyle zgodności historycznej co w "Wiedźminie" prawda?
nie kazdy wie takie rzeczy a czajer nie uzasadnił swej wypowiedzi. wiec jak nie masz gdzie sapać to zrób se kawy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów