18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radek225 2021-08-16, 0:13 3
Zgłoś
sothis 2021-08-16, 0:27 4
Ej, Autorze Szanowny, ale Ty w te szklankę z piąchy przywaliłeś? Perła jak na ekonomiczny trunek całkiem spoko, nie wiem czego jakieś dziwne ludize po niej cisną. Pracowałem w sklepie z piwami craftowymi, piłem browary po 100zl za butelkę, lezakowane w beczkach po chuj wie czym, robione w kooperacji Pinty z jakimś japońskim piwem, piłem imperium prunum, prawdopodobnie najbardziej dojebany porter ever, pierwsza warka (ojej, ta kultowa! ). Ale kurwa, trzeba być faktycznie jakimś innym, żeby czepiać się piwa za 2,5zl, że nie smakuje jak coś kilka razy droższego.

BTW Namysłów też jest ok jako piwo codzienne
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2021-08-16, 0:33 3
kurwa naprawde? już niedługo będą tu zdjęcia jak kogoś pokrzywa na działce poparzyła...
Zgłoś
adderwlkp 2021-08-16, 0:43
A słyszał ktoś, że niedzielna praca w uj się obraca? No.
Zgłoś
petru23 2021-08-16, 1:12 1
@radek225

Po kiego kaczora wrzucasz swoje fotki z chłopakiem?
Zgłoś
radek225 2021-08-16, 1:26
petru23 napisał/a:

@radek225
Po kiego kaczora wrzucasz swoje fotki z chłopakiem?

Czy ty naprawdę jesteś aż tak ślepy i nie poznajesz siebie ze swoim partnerem?
Zgłoś
Pralpunkt 2021-08-16, 1:39
Pij wódkę
Mniejsze straty
Lepszy efekt
Zgłoś
italiano22125 2021-08-16, 5:59
Teraz masz dwie pizdy
Zgłoś
Jokerd 2021-08-16, 6:40
radek225 napisał/a:

Czy ty naprawdę jesteś aż tak ślepy i nie poznajesz siebie ze swoim partnerem?

Zapmietaj miernoto, ze tego typu chujowe odpowiedzi na czyjąś dojebkę rzadko wychodzą śmiesznie, zazwyczaj kompromitująco chujowo. Wiec jak juz cie ktos pocisnal to czasami lepiej zamilknac, niz probowac byc smiesznym w stylu dzieci z podstawowki

Zgłoś
barnaba44 2021-08-16, 7:16
ecnart napisał/a:

zlew z marmuru a perły za dwa pieńdziesiont napierdala, ale kurwa patusiarnia

moze wynajmuje
Zgłoś
Mrrm 2021-08-16, 8:12 1
Po pracy browarek, co za stereotypowy polak.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2021-08-16, 8:48 2
ecnart napisał/a:

Że co kurwa??? Z marmuru??
Taki zlew kupisz za 200zł. Więc bez jaj...
Zgłoś
Wiewór 2021-08-16, 10:38
Ciężki alkoholizm. Wracasz z roboty i od razu musisz się nafukac piwskiem
Zgłoś
radek225 2021-08-16, 11:15 1
ecnart napisał/a:

I jak zwykle, jak ktoś wrzuci zdjęcie, gdzie widać fragment domu/mieszkania, zawsze przyjdzie jakaś kurwa skrytykować. Choć nawet tu nie ma co krytykować, bo zwyczajnie widać tylko fragment zlewu. Pochwal się swoją komunistyczną meblościanką w swoim m2 30m2 po dziadkach na patolskim osiedlu Sosnowca.

Jokerd napisał/a:

Zapmietaj miernoto, ze tego typu chujowe odpowiedzi na czyjąś dojebkę rzadko wychodzą śmiesznie, zazwyczaj kompromitująco chujowo. Wiec jak juz cie ktos pocisnal to czasami lepiej zamilknac, niz probowac byc smiesznym w stylu dzieci z podstawowki

Miernota to była kswya twojego ojca, gdy był jeszcze nastoletnim łebkiem. Tak mówił na niego jego ojciec, czyli twój dziadek. Potem poszła fama i mówili tak na niego w szkole, a potem w pracy. Teraz ta ksywa przeszła na ciebie. Swoje dobre rady zostaw dla siebie i swoich dzieci wujku mierna rada.
Zgłoś
MarianSkarpeta 2021-08-16, 11:33
nie jesteś mezczyzna jeśli nie potrafisz otworzyć piwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem