18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
PoProstuNIKT 2021-08-16, 12:28
radek225 napisał/a:

I jak zwykle, jak ktoś wrzuci zdjęcie, gdzie widać fragment domu/mieszkania, zawsze przyjdzie jakaś kurwa skrytykować. Choć nawet tu nie ma co krytykować, bo zwyczajnie widać tylko fragment zlewu. Pochwal się swoją komunistyczną meblościanką w swoim m2 30m2 po dziadkach na patolskim osiedlu Sosnowca.
Miernota to była kswya twojego ojca, gdy był jeszcze nastoletnim łebkiem. Tak mówił na niego jego ojciec, czyli twój dziadek. Potem poszła fama i mówili tak na niego w szkole, a potem w pracy. Teraz ta ksywa przeszła na ciebie. Swoje dobre rady zostaw dla siebie i swoich dzieci wujku mierna rada.

chuj cie obchodzi co mam w domu, jak mnie upierdoli komar to wrzuce fotki jak ty a mam kurwa złote zlewy i wóde w kranie. nie cfaniakuj rurkowcu, to że zdarł ci się naskórek z paluszka jak mi naplet z chuja to nie znaczy że jestes RAMBO. zapamietaj to sobie to raz

dwa to kurwa SADISTIC (strona z czarnym HUMOREM co niektórzy zapomnieli)

"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Zgłoś
radek225 2021-08-16, 12:40
ecnart napisał/a:

chuj cie obchodzi co mam w domu, jak mnie upierdoli komar to wrzuce fotki jak ty a mam kurwa złote zlewy i wóde w kranie. nie cfaniakuj rurkowcu, to że zdarł ci się naskórek z paluszka jak mi naplet z chuja to nie znaczy że jestes RAMBO. zapamietaj to sobie to raz
dwa to kurwa SADISTIC (strona z czarnym HUMOREM co niektórzy zapomnieli)

Naucz się panować nad swoimi emocjami frustracie. Gniew i wściekłość to tylko oznaka słabości, jeśli nie potrafisz pokonać oponenta w rozmowie na merytorykę i argumenty.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
sQniasty 2021-08-16, 14:24
Bo pić to trzeba umić
Zgłoś
PoProstuNIKT 2021-08-16, 16:05
radek225 napisał/a:

Naucz się panować nad swoimi emocjami frustracie. Gniew i wściekłość to tylko oznaka słabości, jeśli nie potrafisz pokonać oponenta w rozmowie na merytorykę i argumenty.

to Ty sie zbulwersowałeś że ktoś śmiał Cię skrytykować, jak nie chcesz żadnej krytyki to nie wrzucaj fot z zadrapaniami

"Cały nasz tak chwalony postęp technologiczny i cywilizację w ogóle można porównać do siekiery w ręku patologicznego przestępcy"
"Los ludzkości, jako całości, będzie taki, na jaki ona zasługuje."
Albert Einstein
Zgłoś
radek225 2021-08-16, 17:19 1
ecnart napisał/a:

to Ty sie zbulwersowałeś że ktoś śmiał Cię skrytykować, jak nie chcesz żadnej krytyki to nie wrzucaj fot z zadrapaniami

Sęk w tym że ja nic tutaj nie wrzuciłem

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
N0laan 2021-08-16, 20:15
Świetna histria bedzie co wnukom opowiadac jak dasz rade je zrobic
Zgłoś
noczesc 2021-08-16, 20:29
Dupaapud napisał/a:

@autor, pa jak mi się porobiło na nodze. Krzaki. Krzaki mnie podrapały. Kilkanaście cm wyżej i po jajkach

nocześć
Zgłoś
Kaczor_Donald 2021-08-16, 23:22
Zgłoś
debolek 2021-08-16, 23:35
To trzeba być niedojebanym, żeby przy tak prostej czynności się pociąć... Kurwa do wódki nie startuje bo ci łeb ujebie.
Zgłoś
Jokerd 2021-08-17, 0:41
radek225 napisał/a:

I jak zwykle, jak ktoś wrzuci zdjęcie, gdzie widać fragment domu/mieszkania, zawsze przyjdzie jakaś k***a skrytykować. Choć nawet tu nie ma co krytykować, bo zwyczajnie widać tylko fragment zlewu. Pochwal się swoją komunistyczną meblościanką w swoim m2 30m2 po dziadkach na patolskim osiedlu Sosnowca.
Miernota to była kswya twojego ojca, gdy był jeszcze nastoletnim łebkiem. Tak mówił na niego jego ojciec, czyli twój dziadek. Potem poszła fama i mówili tak na niego w szkole, a potem w pracy. Teraz ta ksywa przeszła na ciebie. Swoje dobre rady zostaw dla siebie i swoich dzieci wujku mierna rada.

radek, cipeczko rozjebana. Musisz jeszcze pocwiczyc riposty, slabo Ci idzie.
Zgłoś
Paulina993 2021-08-18, 4:42
Piwko za Keitha w awatarze
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów