Kiedy wróciłem z pracy standardowa chciałem wypić browara, jednak coś poszło nie tak
Kiedy wróciłem z pracy standardowa chciałem wypić browara, jednak coś poszło nie tak
I jak zwykle, jak ktoś wrzuci zdjęcie, gdzie widać fragment domu/mieszkania, zawsze przyjdzie jakaś kurwa skrytykować. Choć nawet tu nie ma co krytykować, bo zwyczajnie widać tylko fragment zlewu. Pochwal się swoją komunistyczną meblościanką w swoim m2 30m2 po dziadkach na patolskim osiedlu Sosnowca.
Miernota to była kswya twojego ojca, gdy był jeszcze nastoletnim łebkiem. Tak mówił na niego jego ojciec, czyli twój dziadek. Potem poszła fama i mówili tak na niego w szkole, a potem w pracy. Teraz ta ksywa przeszła na ciebie. Swoje dobre rady zostaw dla siebie i swoich dzieci wujku mierna rada.
chuj cie obchodzi co mam w domu, jak mnie upierdoli komar to wrzuce fotki jak ty a mam kurwa złote zlewy i wóde w kranie. nie cfaniakuj rurkowcu, to że zdarł ci się naskórek z paluszka jak mi naplet z chuja to nie znaczy że jestes RAMBO. zapamietaj to sobie to raz
dwa to kurwa SADISTIC (strona z czarnym HUMOREM co niektórzy zapomnieli)
chuj cie obchodzi co mam w domu, jak mnie upierdoli komar to wrzuce fotki jak ty a mam kurwa złote zlewy i wóde w kranie. nie cfaniakuj rurkowcu, to że zdarł ci się naskórek z paluszka jak mi naplet z chuja to nie znaczy że jestes RAMBO. zapamietaj to sobie to raz
dwa to kurwa SADISTIC (strona z czarnym HUMOREM co niektórzy zapomnieli)
Naucz się panować nad swoimi emocjami frustracie. Gniew i wściekłość to tylko oznaka słabości, jeśli nie potrafisz pokonać oponenta w rozmowie na merytorykę i argumenty.
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNaucz się panować nad swoimi emocjami frustracie. Gniew i wściekłość to tylko oznaka słabości, jeśli nie potrafisz pokonać oponenta w rozmowie na merytorykę i argumenty.
to Ty sie zbulwersowałeś że ktoś śmiał Cię skrytykować, jak nie chcesz żadnej krytyki to nie wrzucaj fot z zadrapaniami
Sęk w tym że ja nic tutaj nie wrzuciłem
I jak zwykle, jak ktoś wrzuci zdjęcie, gdzie widać fragment domu/mieszkania, zawsze przyjdzie jakaś k***a skrytykować. Choć nawet tu nie ma co krytykować, bo zwyczajnie widać tylko fragment zlewu. Pochwal się swoją komunistyczną meblościanką w swoim m2 30m2 po dziadkach na patolskim osiedlu Sosnowca.
Miernota to była kswya twojego ojca, gdy był jeszcze nastoletnim łebkiem. Tak mówił na niego jego ojciec, czyli twój dziadek. Potem poszła fama i mówili tak na niego w szkole, a potem w pracy. Teraz ta ksywa przeszła na ciebie. Swoje dobre rady zostaw dla siebie i swoich dzieci wujku mierna rada.
radek, cipeczko rozjebana. Musisz jeszcze pocwiczyc riposty, slabo Ci idzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów