18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Rachunek na 12 bilionów euro
urtel • 2012-10-13, 16:49
Solenne San Jose zwróciła się do firmy telekomunikacyjnej o zamknięcie jej rachunku i poinformowanie o należnościach do uregulowania po tym, jak straciła pracę jako asystentka nauczyciela. Nie spodziewała się jednak, że otrzyma rachunek opiewający na 11 bilionów 721 miliardów euro - informuje w czwartek BBC.
.....
Kobieta zdenerwowała się jeszcze bardziej, gdy pracownica działu obsługi zakomunikowała jej, że nic nie można zrobić w sprawie wygenerowanego przez komputer rachunku, a następnie zaproponowała rozłożenie płatności na raty.

12 bilionów na raty

wiecej na finanse.wp.pl/kat,1356,title,Rachunek-za-telefon-wysokosci-12-bilionow...
Zgłoś
calasty 2012-10-13, 16:57
Ja tam bym spłacał. Ja i moje 10 pokoleń.

My uncle Roger said he once saw an albino polar bear
Zgłoś
C................r 2012-10-13, 17:07 3
E.T. dzwonił od niej do domu to ma
Zgłoś
dr_dex 2012-10-13, 17:13
Sensacja jak chuj...spierdolila sie drukarka

"Ostatecznie sprawa się wyjaśniła. Firma telekomunikacyjna oświadczyła, że astronomiczna suma na rachunku pani San Jose to skutek błędu drukarki oraz nieporozumienia między klientką a pracownicą działu obsługi, a rzeczywista należność wynosi niecałe 118 euro. Za całe zamieszanie firma przeprosiła i zaproponowała, że sama uiści należną sumę. "

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
urtel 2012-10-13, 17:18 1
dr_dex napisał/a:

Sensacja jak chuj...spierdolila sie drukarka

"Ostatecznie sprawa się wyjaśniła. Firma telekomunikacyjna oświadczyła, że astronomiczna suma na rachunku pani San Jose to skutek błędu drukarki oraz nieporozumienia między klientką a pracownicą działu obsługi, a rzeczywista należność wynosi niecałe 118 euro. Za całe zamieszanie firma przeprosiła i zaproponowała, że sama uiści należną sumę. "

nie no co ty kurwa, kazali jej zapłacic 11 bilonów-_-
Zgłoś
RuBu 2012-10-13, 17:37 1
w Polsce by co kazali - a potem dopiero możesz składać reklamacje
Zgłoś
b................� 2012-10-13, 18:21
@Calmwater myjesz mi monitor za karę
Zgłoś
S................s 2012-10-13, 21:39
No faktycznie, jakas paranoja, zus tez sie upomina o groszowe sprawy.
Zgłoś
salmonellas 2012-10-14, 1:03
lepszenizzwyklefajnejestsuper.
Fajny pomysl!
Szkoda ze nie w TVN
Piwko bo to Nie do wiary.
Ja mam rachuki na. 0.00zl i 0 groszy.
Wez to zaplac, nima chuja!

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
doryjan 2012-10-14, 1:06
up@
kolejny najebany
Zgłoś
salmonellas 2012-10-14, 1:29
@up
no

Nie przejmuj się tym, że OBCY nigdy cię nie słuchają;
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Zgłoś
AdiOsAmigos 2012-10-14, 1:59 1
No absługe klijeta to muszą mieć naprawde na poziomie Ja jak bym dostał rachunek na 11 bilionów to po pierwsze huj by mi sie do dypy zchował serce staneło jebnoł głowa o ściane a potem jak by wyszło jak u niej założył sprawe o uszczerbek na zdrowiu i psychice i zarządał zwrotu pieniedzy za bilety które bym pewnie odrazu kupil na alaske ;p

Live is brutal and i like it.
Zgłoś
Lee225 2012-10-14, 9:22
Pierwsza rata juz tylko 1 milion.
Zgłoś
melemele89 2012-10-14, 10:49
Niech idzie do KRUKA.Rozłożą jej na raty możliwe do spłaty.
Zgłoś
chetek 2012-10-14, 12:12 2
AdiOsAmigos napisał/a:

No absługe klijeta to muszą mieć naprawde na poziomie Ja jak bym dostał rachunek na 11 bilionów to po pierwsze huj by mi sie do dypy zchował serce staneło jebnoł głowa o ściane a potem jak by wyszło jak u niej założył sprawe o uszczerbek na zdrowiu i psychice i zarządał zwrotu pieniedzy za bilety które bym pewnie odrazu kupil na alaske ;p

Powiem tak: źle się czyta twoją wypowiedź...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów