📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Trafiłem na kanał gościa, który otwiera (i czasem się nimi zajada) wojskowe racje żywnościowe. Głównie stare racje, sprzed kilkudziesięciu lat.
Jasne. Nie znalazłem tematu po tagach, nie ma sensu robić kolejnego takiego tematu. Lepiej się podpiąć.
[ Komentarz dodany przez: Metalowy_Sadysta: 2016-05-22, 15:13 ]
Temat podpięty.
[ Komentarz dodany przez: Metalowy_Sadysta: 2016-05-22, 15:13 ]
Temat podpięty.
idz z tym w chuj
Koreanska ty kurwa kretynie? z angielskimi napisami ?
Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
jest napisane, debilu.
Zdanie zaczynamy z dużej litery.
Z wielkiej...
a gówno,można zaczynać zdanie z dużej litery
Zdarzyło mi się w życiu zjeść kawałek amerykańskiej czekolady z 1945 roku, wypalić papierosa (oczywiście, Lucky Strike'a) z chyba 1944 roku i spróbować kawy z 1945 roku, też amerykańskiej.
Wrażenia... hmm, nie powiem, raczej bez szału. Czekolada smakowała jak ziemniaki zmielone z cukrem, kakao w ogóle nie było wyczuwalne, kawa była strasznie zwietrzała i smakowała jak... kurz(?), ciężko określić, bo smak był strasznie nijaki i suchy, za to papieros jak najbardziej w normie.
Wrażenia... hmm, nie powiem, raczej bez szału. Czekolada smakowała jak ziemniaki zmielone z cukrem, kakao w ogóle nie było wyczuwalne, kawa była strasznie zwietrzała i smakowała jak... kurz(?), ciężko określić, bo smak był strasznie nijaki i suchy, za to papieros jak najbardziej w normie.
Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
jest napisane, debilu.
Zdanie zaczynamy z dużej litery.
Z wielkiej...
To jak już lecimy to: Zdanie zaczynamy WIELKĄ literą.
pozdro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów