może by tam tak zacząć pracować ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obawiam się, że ten księżulek w czerwonym, w dowód wdzięczności za ten "geszenk" jednak komina babci nie przeczyści.
Ja pierdole tym starym to już się w dupach poprzewracało, by lepiej ofiarowała to jakiejś wielodzietnej rodzinie z upośledzonym dzieckiem a takich w tym kraju nie brakuje.
A ja chciałbym oferować księżulkowi, mojego synka.
Nieużywany.... lol
Nieużywany.... lol
ja pierdle dała by stara pizda wnuczkowi busa, jeździłby baunsował a pierdolona klechą oddała.
Kurwa to jakas pierdolona sekta, potrafia opierdolić człowieka zeby jeszcze sie cieszył ze odda auto.
POJEBANE!
Kurwa to jakas pierdolona sekta, potrafia opierdolić człowieka zeby jeszcze sie cieszył ze odda auto.
POJEBANE!
ciekawe kiedy będzie telefon od wiernej słuchaczki typy
"Chciałabym ofiarować swojego wibrusa siostrze Małgorzacie. Lekko używany"
"Chciałabym ofiarować swojego wibrusa siostrze Małgorzacie. Lekko używany"
Ja pierdole. Mam nadzieję, że mi na starość się tak we łbie nie popierdoli... Kurwa, a babcia niech zajebie barana w ścianę :/ A tym księżulkom od razu humor się poprawił jak usłyszeli jaką darowiznę dostaną :/ Następni pokurwieńcy :/
Policja jezdzi fiatami ducato... pomylenie tradycji,
Zapewne w tym aucie trzeba dokonać kilku drobnych napraw i stara baba chce się pordzewiałego złomu z zarżniętym silnikiem pozbyć
no ja jebe...
o chuj wam chodzi? przecież to samochód tej babci i niech sobie go oddaje komu chce, zarobiła/dostała go jest jej, może go dać komu zechce. Wiecie co bardziej wkurwia od takich ludzi? ludzie którzy rządzą czyimiś majątkami i pierdolenie że mógłby oddać na biedne dzieci na afryke na tybet zamiast w tym przypadku na kosciół. Nie twoje to nie oceniaj. Jak ci tak zależy to oddaj swój samochód na wielodzietne rodziny.
o chuj wam chodzi? przecież to samochód tej babci i niech sobie go oddaje komu chce, zarobiła/dostała go jest jej, może go dać komu zechce. Wiecie co bardziej wkurwia od takich ludzi? ludzie którzy rządzą czyimiś majątkami i pierdolenie że mógłby oddać na biedne dzieci na afryke na tybet zamiast w tym przypadku na kosciół. Nie twoje to nie oceniaj. Jak ci tak zależy to oddaj swój samochód na wielodzietne rodziny.
Jak bym był bogaty to też dałbym im samochód albo nawet autobus. Tylko najpierw bym załadował parę kilo trotylu pod bak.
WhiteAngel napisał/a:
no ja jebe...
Coś się tak uniósł?
To Twoja babcia dzwoniła?
co prawda nie jestem tym w czerwonej bluzce i nie jestem z Przystanku Jezus, ale z chęcią przyjmę fiata ducato ;o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów