18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Jutub 2013-04-25, 10:28
SOUND RACER idioci ! idzie to kupić na allegro. Wpinasz do gniazdka zapalniczki i jak dajesz gazu to to wysyła sygnał do radia na ustawioną częstotliwość i masz ferrari , lambo zamiast 20 strupa.
Zgłoś
poloo89 2013-04-25, 10:40
takie rozwiązania są dość popularne we współczesnej motoryzacji
np elektryczne audi r8 (e-tron)
eko.v10.pl/Video,Audi,R8,etron,elektryczne,superauto,z,glosnikiem,imit...

))
ale, że w punto już mieli taką technlologię
Zgłoś
CePek 2013-04-25, 10:58
matissmati napisał/a:

masz przebicie na cwece albo kablach zapłonowych

Lepiej napisz jak zlikwidować takie przebicie
U mnie w Mazda 323 F '92r. takowe przebicie powodujące w radiu efekt emulatora turbiny (benzynka), oczywiście w przypadku włączonych świateł, nie znikło po wymianie cewki przewodów i świec
Zgłoś
RastaSoldat 2013-04-25, 10:58
mogłeś już po mysłowicach jeździć, a nie po sosnowcu...

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
maku92 2013-04-25, 11:05 1
klint0n napisał/a:

Za "xd" piwa nie będzie.

Chuj nas to obchodzi czy będzie czy nie
Zgłoś
fryc88 2013-04-25, 11:38
Odgłosy jak w 8bitowych grach wyścigowych

Pewnie szczotki w alternatorze się skończyły, lub coś innego, równie banalnego. Ot wielkie mi coś.

PS.

Puntiak MK1 - zaiste zajebista maszyneria, sam taką jeździłem - 1.2 w Pb, 60KM, wersja 3D SLX... Wduszało w fotel, do czasu wydmuchania uszczelki pod głowicą

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
nitrox89 2013-04-25, 11:40 1
Ja już widze jak właściciele gorszych radii CB bez filtrów wkurwiają się, jak przejeżdżasz obok nich swoim "siewnikiem"
Zgłoś
Z................L 2013-04-25, 11:51 8
Zgłoś
Enkipata 2013-04-25, 12:24
Pamiętam jak miałem z 5-6 lat. Myślałem wtedy, że Niwka to centrum Sosnowca. To nieprawda a jest to rozwinięte miasto. Szkoda, że dalej trzeba się tam poruszać z paszportem polsatu
Zgłoś
braspl 2013-04-25, 12:39
YanioL napisał/a:

ja bym dał radio na full i show na dzielnicy zrobił, aż by się jarali że mnie już słychać a jeszcze nie widać ;D

robiliśmy taki test jakieś typki idą a kumpel redukcja biegu, ja volume up i jazda wszyscy w jednym momencie wzrok na punto.

IF rządzi xd
Zgłoś
glaina 2013-04-25, 12:43
Ja tak mam w swojej skodzie octavi, jak słucham muzyki z psp przez aux i podłącze ładowarke psp do zapalniczki to słychać dźwięki turbodoładowania aż się nie chce tej usterki naprawiać.
Zgłoś
kifiu 2013-04-25, 12:58
wow - odkryłeś że oprócz FM na radiu jest też AM i LW!!!!! wróć z LW na FM i się naprawi...
Zgłoś
Malix 2013-04-25, 14:12
Ja mam w VW Jokerze też jakieś spięcie, że podczas jazdy z głośników wydobywa się dźwięk tak jakby turbiny, mimo że mam benzyniaka.

"Władza zapewnia wolność wypowiedzi ,ale nie zapewnia wolności po wypowiedzi"
Zgłoś
Dzejdi 2013-04-25, 14:48
Gdyby kogoś interesowało jak "zamontować" sobie wirtualną turbinę z głośników, to wystarczy poprowadzić kable sygnałowe, do wzmacniacza głośników, razem z zasilającymi i gotowe
Zgłoś
Copi 2013-04-25, 15:41
Woziłeś się po Sosnowcu i w tych okolicach dzieją się dziwne różne anomalie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów