📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
SOUND RACER idioci ! idzie to kupić na allegro. Wpinasz do gniazdka zapalniczki i jak dajesz gazu to to wysyła sygnał do radia na ustawioną częstotliwość i masz ferrari , lambo zamiast 20 strupa.
takie rozwiązania są dość popularne we współczesnej motoryzacji
np elektryczne audi r8 (e-tron)
eko.v10.pl/Video,Audi,R8,etron,elektryczne,superauto,z,glosnikiem,imit...
))
ale, że w punto już mieli taką technlologię
np elektryczne audi r8 (e-tron)
eko.v10.pl/Video,Audi,R8,etron,elektryczne,superauto,z,glosnikiem,imit...
))
ale, że w punto już mieli taką technlologię
matissmati napisał/a:
masz przebicie na cwece albo kablach zapłonowych
Lepiej napisz jak zlikwidować takie przebicie
U mnie w Mazda 323 F '92r. takowe przebicie powodujące w radiu efekt emulatora turbiny (benzynka), oczywiście w przypadku włączonych świateł, nie znikło po wymianie cewki przewodów i świec
mogłeś już po mysłowicach jeździć, a nie po sosnowcu...
PS.
Puntiak MK1 - zaiste zajebista maszyneria, sam taką jeździłem - 1.2 w Pb, 60KM, wersja 3D SLX... Wduszało w fotel, do czasu wydmuchania uszczelki pod głowicą
Pewnie szczotki w alternatorze się skończyły, lub coś innego, równie banalnego. Ot wielkie mi coś.
PS.
Puntiak MK1 - zaiste zajebista maszyneria, sam taką jeździłem - 1.2 w Pb, 60KM, wersja 3D SLX... Wduszało w fotel, do czasu wydmuchania uszczelki pod głowicą
YanioL napisał/a:
ja bym dał radio na full i show na dzielnicy zrobił, aż by się jarali że mnie już słychać a jeszcze nie widać ;D
robiliśmy taki test jakieś typki idą a kumpel redukcja biegu, ja volume up i jazda wszyscy w jednym momencie wzrok na punto.
Ja mam w VW Jokerze też jakieś spięcie, że podczas jazdy z głośników wydobywa się dźwięk tak jakby turbiny, mimo że mam benzyniaka.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów