18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
masterstcs 2013-04-24, 20:47
skończony żywot regulatora napięcia w alternatorze?
Zgłoś
ces 2013-04-24, 20:47 13
Hahahhahaha On jeździ puntem....hahahahah
Zgłoś
t................e 2013-04-24, 20:59 178
A ty skuterem.
Zgłoś
matissmati 2013-04-24, 21:10
masz przebicie na cwece albo kablach zapłonowych
Zgłoś
Nejm 2013-04-24, 21:14 37
Juz widze jak te ekipy z przedziurawionymi tlumikami od golfa szukaja tego radia na allegro.

Zgłoś
Prosperion 2013-04-24, 21:47 12
Sosnowiec,osiedle niwka Jak Sosnowiec to wiadomo ze cos jest nie tak.
Zgłoś
Max Ibuprom 2013-04-24, 22:05 2
też tak mam w moim astrolocie-ekranowanie anteny mam zwarte do masy i sygnału i huj xD
Zgłoś
b................n 2013-04-24, 22:54
Jak już ci ktoś napisał - to nie wibracje, tylko układ zapłonowy słyszysz w radiu.

Punto, Sosnowiec, brakuje tam jeszcze Rutkowskiego do kompletu.
Zgłoś
braspl 2013-04-24, 23:36
teraz już rozumiem, dzięki za wyjaśnienie ^^ ogólnie radio działa, muzyka leci, na trybie fm śmiga aż miła, dopiero po zmianie trybu na inny w tym radiu ma się wrażenie jakby się grało w jakąś grę wyścigową

IF rządzi xd
Zgłoś
YanioL 2013-04-25, 9:55
ja bym dał radio na full i show na dzielnicy zrobił, aż by się jarali że mnie już słychać a jeszcze nie widać ;D
Zgłoś
senq27 2013-04-25, 10:04
Kable se wymień na nowe bo przebicie masz.
Zgłoś
jazdakrolik 2013-04-25, 10:05
Takie rzeczy tylko na Rudzie Śląskiej
Zgłoś
walalazara 2013-04-25, 10:19
chuj wie co to jest ja bym tego nie naprawial
Zgłoś
klint0n 2013-04-25, 10:27 1
Za "xd" piwa nie będzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów