📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
skończony żywot regulatora napięcia w alternatorze?
A ty skuterem.
masz przebicie na cwece albo kablach zapłonowych
Juz widze jak te ekipy z przedziurawionymi tlumikami od golfa szukaja tego radia na allegro.
Punto, Sosnowiec, brakuje tam jeszcze Rutkowskiego do kompletu.
Punto, Sosnowiec, brakuje tam jeszcze Rutkowskiego do kompletu.
teraz już rozumiem, dzięki za wyjaśnienie ^^ ogólnie radio działa, muzyka leci, na trybie fm śmiga aż miła, dopiero po zmianie trybu na inny w tym radiu ma się wrażenie jakby się grało w jakąś grę wyścigową
chuj wie co to jest ja bym tego nie naprawial
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów