📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hehehe, amajzing mazafaka
chcę się tu powiedzieć więcej,:
I że pies psu psem,
i że pieszy ma pierwszeństwo,
i że nie biega się po jezdni, zwłaszcza jeśli się jest spasionym grubasem i biegnie się ok 9-11 km/h
...nie wiem o co chodzi i jaka prehistoria, ale wyszło zabawnie
chcę się tu powiedzieć więcej,:
I że pies psu psem,
i że pieszy ma pierwszeństwo,
i że nie biega się po jezdni, zwłaszcza jeśli się jest spasionym grubasem i biegnie się ok 9-11 km/h
...nie wiem o co chodzi i jaka prehistoria, ale wyszło zabawnie
idiota jebany do wyjebania z policji, jak mozna byc policjantem i miec rozeznanie w przestrzeni niczym stara baba w sklepie w pogoni za karpiem xD
mowie oczywiscie o pieszym debilu, kierowca brał zakret i na tym sie skupial, ale slyszec syreny coraz glosniej i chocby nie zerknac w strone z ktorej sie zbliza tylko slepo zapierdalac do przodu to trzeba byc kurwa wybitnie rozjebanym
mowie oczywiscie o pieszym debilu, kierowca brał zakret i na tym sie skupial, ale slyszec syreny coraz glosniej i chocby nie zerknac w strone z ktorej sie zbliza tylko slepo zapierdalac do przodu to trzeba byc kurwa wybitnie rozjebanym
PsychoAntysyjonista napisał/a:
W Los Angeles radiowóz uderza policjanta absolutnie przypadkiem.
Policmajster omijał kałużę i wbiegł pod radiowóz (zaskoczył kierownika zmieniając tor ruchu).
Co ciekawe w wielu stanach obowiązuje stare angielskie prawo, że przestępca odpowiada także za wszystko co się wydarzyło pomiędzy czynem a ujęciem. Całkiem możliwe, że gość, który uciekał np. kradzionym pojazdem odpowie za potrącenie funkcjonariusza...
Asfalt wtopił się w asfalt.
janiestad666 napisał/a:
idiota jebany do wyjebania z policji, jak mozna byc policjantem i miec rozeznanie w przestrzeni niczym stara baba w sklepie w pogoni za karpiem xD
Generalnie się zgadzam ale z tymi syrenami które powinien słyszeć to w jego przypadku bym nie przesadzał. To jakby od marynarza w pracy oczekiwać że przecież słyszał kurwa szum morza i go to nie zainteresowało
Martwe pole. Kierowca nie widział kolegi przez przedni słupek, lusterko i pewnie ten szperacz co tam oni czasem mają zamontowany. Kto dużo jeździ ten nie raz pewnie miał podobną sytuację. No może nie z takim happy endem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów