Policja w Blaine (Minnesota) dostaje zgłoszenie o skoczku, który chce skoczyć na główkę z mostu na autostradzie. W drodze na miejsce radiowóz przejeżdżając na czerwonym i mając 75mph na blacie kosi inne auto (27 sek). W drugiej części filmu inny policjant dojeżdża na miejsce zgłoszenia i zastaje obiecany lot (1:17)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Policja w Blaine (Minnesota) dostaje zgłoszenie o skoczku, który chce skoczyć na główkę z mostu na autostradzie. W drodze na miejsce radiowóz przejeżdżając na czerwonym i mając 75mph na blacie kosi inne auto (27 sek). W drugiej części filmu inny policjant dojeżdża na miejsce zgłoszenia i zastaje obiecany lot (1:17)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Koleś z wiaduktu zorganizował podwójną imprezę na sadola, a ci marudzą. Pieprzeni niewdzięcznicy.
w polsce gdy zgłaszasz próbę samobójstwa otrzymujesz ulotkę z promocją na stypy w okolicznej restauracji
mógł polecieć głową w dół...
Jakim trzeba być idiotą, żeby popełniać samobójstwo z tak niskiej wysokości. Teraz typ pewnie leży połamany w szpitalu i jeszcze bardziej narzeka jakie to ma chujowe życie.
Kurwa ile akcji w jednym wypadki, samobóje (niedoszłe), ala poscigi no kurwa kino.
Ci policjanci mogli tego chuja rozjechać jeszcze
przeme13 napisał/a:
po chuj ratować samobójców? O.o Chce się zabić to jego sprawa... Do tego mógł ktoś zginąć jak się wjebali w kierowce na tym skrzyżowaniu...
bo kolego czasem tak jest, że masz chwilę słabości i oczekujesz pomocy... jeżeli przetrwasz ten moment a potem korzystając z pomocy specjalistów dojdziesz do siebie nie spróbujesz drugi raz... ale co ja tam wiem, lepiej niech skaczą bo przemek lat 13 tak chce
Samobójczy skok z 5 metrów xD Raczej obstawiam, że wprowadzili jakiś nowy socjal dla niepełnosprawnych i chciał się załapać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów