Policja w Blaine (Minnesota) dostaje zgłoszenie o skoczku, który chce skoczyć na główkę z mostu na autostradzie. W drodze na miejsce radiowóz przejeżdżając na czerwonym i mając 75mph na blacie kosi inne auto (27 sek). W drugiej części filmu inny policjant dojeżdża na miejsce zgłoszenia i zastaje obiecany lot (1:17)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Policja w Blaine (Minnesota) dostaje zgłoszenie o skoczku, który chce skoczyć na główkę z mostu na autostradzie. W drodze na miejsce radiowóz przejeżdżając na czerwonym i mając 75mph na blacie kosi inne auto (27 sek). W drugiej części filmu inny policjant dojeżdża na miejsce zgłoszenia i zastaje obiecany lot (1:17)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ale oni mają zajebiste radiowozy, ten dźwiek silniora. ford crown victoria czy mustang?
Seb00 napisał/a:
.. który chce skoczyć na główkę z mostu na autostradzie
Nie żebym się czepiał ale to jest wiadukt, mosty masz nad rzeką.
Seb00 napisał/a:
4.6 V8 250KM, prawie jak nasze Cee'd.
jebać że 250km i chleje galon na 10km ale ten v8 ma godny dźwięk.
kia ceed policyjna ma 140KM, te alfy 270KM
alfy przyjemne, jeździłem brerą i 159 i spyderem z tym silnikiem
ale cały czas wrażenie, że jak bokiem przypierdolisz to coś się rozleci.
Zawsze mnie dziwi, że ludzie popełniają samobójstwa w tak prymitywny sposób.
Jest tyle innych możliwości...
Jest tyle innych możliwości...
Tam chociaż leci kilka radiowozów żeby pomoc.. u nas wysłali by dzielnicowego żeby sprawdził czy nikt nie robi go w chuja, a następnie dzwonił by po karawan bo doszedł 2h po skoku.
Co za idiota.. Nie dość, że się nie zabił, to jeszcze inni mogli przez niego zejść. Skoczył na nogi a nie było jakoś w chuj wysoko.
Jakby tak nie czytać opisu i nie wiedzieć o co kaman to w sumie można by pomyśleć, że na końcu to ten koleś co zginął podczas uderzenia się respawnował z nieba.
I tak oto przez jebanego fiuta znudzonego życiem, zdarzył się wypadek w którym prawdopodobnie ranni zostali niewinni ludzie...
po chuj ratować samobójców? O.o Chce się zabić to jego sprawa... Do tego mógł ktoś zginąć jak się wjebali w kierowce na tym skrzyżowaniu...
Buty miał, tylko udaje.
czy tylko ja zwróciłem uwagę że tak głośno piznał że w radiowozie było słychać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów