Ale gorąco. Przez ten upał spociłem się w bardzo wstydliwym miejscu. W Radomiu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chytra baba z radomia ukradnie ci ten pot
Jak pies srał to tupał, taki u mnie upał.
Ileev napisał/a:
Dam 15 piwko. Niech Radomianie mają ból dupy.
Właśnie mi uświadomiłeś, że mogłem zmienić na warszawę. Byłaby obszerniejsza dyskusja i większy ból dupy.
przypierdalacie się tego Radomia, a pewnie połowa z was bądź jakaś część z was) mieszka w jakiś Kurwidołkach, Piotrkowach czy tam innych Przysuchach, jestem z Radomia, wstyd mi za ten pomnik, ale kurwa, dajcie sobie spokój, dostrzegacie takie pierdoły, a w innych miastach nie lepiej.
Nawet Radomianie się śmieją z Radomia. Ale jednak ludzi i najebki mamy tu zajebiste.
@eltupito
Zluzuj butthurta, też jestem z Radomia i mam wyjebane na takie posty. Jeśli jeszcze nie zauważyłeś to za Twój ból dupy i innych, będzie takich postów więcej w przyszłości.
@eltupito
Zluzuj butthurta, też jestem z Radomia i mam wyjebane na takie posty. Jeśli jeszcze nie zauważyłeś to za Twój ból dupy i innych, będzie takich postów więcej w przyszłości.
@ eltupito
Pomnikiem to po prostu dopierdolili nieziemsko, kończąc w ten sposób dzieło zniszczenia.
Pomnikiem to po prostu dopierdolili nieziemsko, kończąc w ten sposób dzieło zniszczenia.
Ja jestem dumny z Radomia i z tego że postawili tam pomnik.W 1976 też o Radomiu mówili że mieszkają tu "warchoły" a strajkujący wtedy ludzie, zapoczątkowali zmiany w Polsce.Dzięki ich postawie możecie tu pisać swoje wypociny.Za parę lat jak dorośniecie, może zrozumiecie kim dla Polski był Lech Kaczyński i jego żona.
"Za parę lat jak dorośniecie, może zrozumiecie kim dla Polski był Lech Kaczyński i jego żona. "
Wyjaśnij, kim dla Polski była jego żona
Wyjaśnij, kim dla Polski była jego żona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów