📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przynajmniej jak cipy nie czekają, aż im przyjedzie pług i odśnieży.
Pewnie ukradli z wigilii na deptaku...
Polak potrafi!
Hamerykańce przy 2 cm śniegu stoją i omg omg, a ich spychy siedzą w rowach.....
Poza tym spychy nie odśnieżają posesji prywatnych,
właściciele musza robić to sami (wyjątkiem są firmy wynajęte przez spółdzielnie mieszkaniowe)
Hamerykańce przy 2 cm śniegu stoją i omg omg, a ich spychy siedzą w rowach.....
Poza tym spychy nie odśnieżają posesji prywatnych,
właściciele musza robić to sami (wyjątkiem są firmy wynajęte przez spółdzielnie mieszkaniowe)
no w tym wypadku bym nie szydził.Właśnie jestem po lekturze o nowozarobinych gościach.Jeden z nich to facet co kupił malucha za 300pln,dołożył 600pln na pług i odśnieżał stacje paliw.(jak na zalączonym obrazku).Właściciel stacji zaproponował mu kontrakt na swoich stacjach bo miał ich sporo.Gość brał 1000pln abonamentu ,pada czy nie pada.Wszedł w to bez mrugnięcia okiem,rozwinął flotę i kasuje taki hajs że głowa boli.
Paradoksalnie, gość zajmujący się odgarnianiem śniegu zarabia najwięcej jak śniegu nie ma.
Jeżeli ktoś zna temat to znajdzcie linka prosze bo materiał ciekawy.
Paradoksalnie, gość zajmujący się odgarnianiem śniegu zarabia najwięcej jak śniegu nie ma.
Jeżeli ktoś zna temat to znajdzcie linka prosze bo materiał ciekawy.
u mnie w mieście już dawno takie coś jest nie ma czym sie chwalic xD
Przynajmniej nie musi zapierdalać godzinami z łopatą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów