📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten w pierwszej minucie - przypuszczalnie Crouch - chyba dostał padaczki... Biedak.
od tej piosenki chce mi się rzygać
jaki to pilkarz udaje boksera i kladzie paru swoich kolegow?
Kurwa nie znoszę tych panienek... Tylko się potknie i już kurwa ambulans trzeba wzywać...
mi sie wydaje czy tam polakow nie bylo ? to oni goli nie strzelaja? xD
@up Goly**gangster
kurwa jakbyś grał na wysokim poziomie to też byś musiał symulować, nawet żeby grać na czas jak twoja drużyna prowadzi to się wywalasz i udajesz kontuzję...
więc nie pierdol
kurwa jakbyś grał na wysokim poziomie to też byś musiał symulować, nawet żeby grać na czas jak twoja drużyna prowadzi to się wywalasz i udajesz kontuzję...
więc nie pierdol
@up
Muszą? To czemu koszykarze i ręczni nie muszą?
Muszą? To czemu koszykarze i ręczni nie muszą?
"...wśród piłkarz i kibiców zapanowała moda na spontaniczne tańce radości..." - spontaniczne jak scenariusz M jak miłość...
@D18
albo jest się kurwa sportowcem albo aktorem-symulantem. jak mozna symulować to i przekupywanie sędziego powinno być ok
@D18
albo jest się kurwa sportowcem albo aktorem-symulantem. jak mozna symulować to i przekupywanie sędziego powinno być ok
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów