Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A zauwazcie jaka nastapila transformacja na koncu jak juz znalazl sie w bezpiecznym miejscu z kumplami. I te gesty 'no chodz, no chodz'
Bo pierdolone pedalskie piłkarzyki tak już mają. Dziwne, że nie symulował i nie domagał się czerwonej kartki...
Bo pierdolone pedalskie piłkarzyki tak już mają. Dziwne, że nie symulował i nie domagał się czerwonej kartki...
łatwo jest komentować jak się nigdy samemu nie grało w piłkę nożną ? Wątpię abyś wiedział jak to jest dostać z metalowych korków , bo w końcu łatwiej jest siedzieć przed kompem i się napinać.
łatwo jest komentować jak się nigdy samemu nie grało w piłkę nożną ? Wątpię abyś wiedział jak to jest dostać z metalowych korków , bo w końcu łatwiej jest siedzieć przed kompem i się napinać.
Grałem w piłkę przez 5 lat w klubie w sekcji trampkarzy, stwierdziłem, że jest to chujowy sport i jest wiele ciekawszych. Widać wśród idiotów panuje przekonanie, że jak ktoś coś krytykuje to nie ma o tym pojęcia.
Dostać z metalowy korków? Ile razy te symulujące cioty dostają z tychże korków i w co? Piszczele (i często kostki) mają chronione ochraniaczami, piętę podobnie, bo korki są usztywnione w tym miejscu? Porównaj to płaczku do piłki ręcznej, koszykówki, o rugby, czy footballu amerykańskim nie zapominając.
Chcesz dalej pokazywać jacy to piłkarzyków gladiatorzy? Czekam, z miłą chęcią zrobię z Ciebie jeszcze większego idiotę.
Grałem w piłkę przez 5 lat w klubie w sekcji trampkarzy, stwierdziłem, że jest to chujowy sport i jest wiele ciekawszych. Widać wśród idiotów panuje przekonanie, że jak ktoś coś krytykuje to nie ma o tym pojęcia.
Dostać z metalowy korków? Ile razy te symulujące cioty dostają z tychże korków i w co? Piszczele (i często kostki) mają chronione ochraniaczami, piętę podobnie, bo korki są usztywnione w tym miejscu? Porównaj to płaczku do piłki ręcznej, koszykówki, o rugby, czy footballu amerykańskim nie zapominając.
Chcesz dalej pokazywać jacy to piłkarzyków gladiatorzy? Czekam, z miłą chęcią zrobię z Ciebie jeszcze większego idiotę.
Uwielbiam czytać Twoje posty!!
Rzadko się spotyka człowieka ogarniętego tak jak Ty....
SZACUNEK!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów